|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rauf abi teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için..
__________________
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() bilgiler için teşekkürler.
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bazı avcı abilerimizden duyuyorum yılan balığı çok yağlı olduğu için ızgarada pişirilme esnasında yağı çok aktığından dolayı, sürekli soğuk suyla teması (suya batırıp çıkartma-ateşe koyma) gerekiyormuş, eğer sürekli ateş üstünde kalırsa ortada balık filan kalmazmış... teknik bir pişirme yöntemi.. ama çok lezzetli olduğu söyleniyor daha hiç yemedim..
![]()
__________________
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet gerçekten çok yağlı balık.. fazla yenildiği ızgarada olsa insanı mayıştırıyor.
ama lokum gibi eti var
__________________
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Sizlere yılan balığı hakkında esasen bir avusturyalı türist ten 3 sene öğrendiğim bir özelliğini daha aktarayım bu arkadaşımız her sene alanya avsallar beldesindeki ince kum orman kampına otokaravanı ile gelir ve tatlı su avı yapardı deniz balıkcılığı pek yoktu bir gece benide alıp alara cayının bayağı ic taraflarına gittik yılan balığı yakalamak icin o gece benim oltaya bir metrelik ufak bir yılan vurdu kıyıya cektim arkadaş dediki elleme bak şimdi ne yapıcam dedi elindeki ucu y harfine benzer zıpkın ucunu balığın sidikliğinin bir parmak gerisine sapladı balık hareketsiz kaldı şaşirdım sordum nasıl oldu diye bu balıkların sinir merkezi buradadır burayı devreden cıkarınca balığın kıvrılması dönmesi biter dedi.ve ekledi eğer elinizde acık bir yaranız veya kesilmiş bir yeriniz varsa yılan balığının kanı kesinlikle acık veya kanayan yaraya temas etmesin zehirli demişti.selamlar her keze rastgele.
|
||
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() abicim ben ikisinide görünce tırsıyorum bir an balıklığını unutup yılanlığı aklına gelir diye aman benden ikiside uzak dursun bilgiler için teşekkürler arkadaşlar...
|
||
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bir yaşıma daha girdim, saol Rauf abi bilgiler için...
__________________
Savaş ÖZCAN 1974 - ADANA İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() İlginç bir bilgi Rauf Abi teşekkürler. Bunu keşke 1,5 kiloluk yılan balığını tuttuğum zamanda da biliyor olsaydım, çok işime yarardı
![]()
__________________
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf bey,verdiğiniz bilgiler çok güzel.İzmir e geldiğimde yılan balığına geceden bırakma yapıyoruz sabah topluyoruz,eve gelip kancaya takıp tulum soydunmu akşamı beklemekte çok zor oluyor.
__________________
F. Mehmet Koray 1948 ANK. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
herkese slm ve ilk soru | shafak | Tanışma | 19 | 03-10-2007 23:46 |
Bir Soru - | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 18-05-2007 10:12 |
yeni üye ve soru | mehmet | Tanışma | 13 | 17-04-2007 22:14 |
soru???:) | Emre | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 5 | 14-02-2007 13:04 |
Soru | vurgun | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 10 | 13-02-2007 14:33 |