|
Dökümanlar ve Makaleler Makale veya döküman yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tago doğru söylüyorsun ama kanun böyle diyor, küçük teknelerde gerçekten sorun
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() ellerine sağlık mert...gerekli bi dökümandı...araçlarda zorunlu olarak belirtilenlerinin çok yer kaplayacağını sanmıyorum...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() mertim hepsi doğru teşekkürler. ben sadece şunu ilave etmek istiyorum arkadaşlar nasıl olsa radar reflektörüm var diye güvenip yüksek tonajlı gemilerin rotalarının (trafiğin) üzerinde sakın ola avlanmaya kalkmasınlar özellikle fiber teknelerin yüksek tonajlı gemilerin radar skoplarında piyasada satılan uyduruk radar reflektörleri ile görülmelerine imkan yok. bide aşağıdaki dosyada sanırım fayda görülebilecek bir broşür ekledim.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mert ellerine sağlık.aslında bunlar fazla yer tutmaz küçük bir poşetlik yer (can simitleri hariç)yeter.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Valla Mehmet abi,ben iki adet en büyük boy siyah poşetlerden kullanmak zorunda kalıyorum teknemle çıktığımda.Tabi bu durum teknede bir şey bırakmayanlar için geçerlidir,emeğin için teşekkürler Mert,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Organizatör
|
![]() mert kardeşim bu gün hep sana yazıyorum . verdiğin bilgiler doğrudur ,bu belgeleri ve can yeleklerinin tamamlama işlerini sana bırakacağım, tabi bir teknem olursa haberin olsun
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() kardeşim teknede bir şeyi unutmuşun onuda ilave edelim sanırım en önemlileri bunlar ''ben ve tüm dostlarımız''
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Amatör balıkçı | kjetlee | Tanışma | 11 | 29-08-2011 17:29 |
Fiber Teknelerin Bakımı Boyanması | RANGER_ | Tekne Bakımı ve Donanımı | 12 | 23-05-2010 13:23 |
Amatör Denizci Yönetmeliği | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 5 | 16-03-2010 11:18 |
Amatör Balıkçılık Kulübü | ahm@ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 16 | 03-04-2008 18:49 |
Amatör Balikcilarin Dikkatine | balıkcı omer | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 0 | 11-03-2008 12:28 |