|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Hey heyyyy, Ismail ağabey bunlar levrek değil, TOSUN...
Ama bayat görünüyor bunlar. Ismail ağabey sen onları Izmire yolla. ![]() Emeğine sağlık, bereketin daim olsun...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İsmail abi döktürmüşsün gene,affına sığınarak resimler sanki şöyle diyor,,şurdan geçerken bir kaç levrek alayımda öyle gideyim,,der gibi,bizlerde senin bu güzel avlarını sadece seyrederek avunup içimizi çekiyoruz
![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
senin de iyi dileklerine teşekkür ediyorum.sahte balıkçılıkta kamış ile çalışırım.sahte balıkta bence kullanılan malzemenin ağırlığı çok mühim. makina ve kamış ağır olduğunda benim koluma ve omuzuma ağrılar giriyor.onun için levrekte hep hafif makina ve kamış kullanırım. kullandığım kamış 270 cm. ince karbon ve makina sanırım 40 lık üç bilyalı misina 0.35 sufıx. ağır makina ve kamışları yemli avda kullanmayı tercih ediyorum. kullandığım makina ve kamışları pahalı malzemelerden değil en ekenomik olanlarını tercih ederim. bende en pahalı makina banax SX 5000 digerleri 10-20 ytl. arası makinalar. kamışlarda öyle aynı fiatlarda olanlarını tercih ediyorum. bence acizane fikrim makinaların hepsi balığı çeker ama sen asırlınsan balık asılırsa ya misina kopacak veya dişli sıyıracak kalamayı iyi ayarlamak lazım. misinanın çok kaliteli olmasında fayda var.bakın kalite derken pahalılığı değil sağlamlığı kasdediyorum. herşeyin gönlünüzce olması dileği ile selamlar.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
034 lik misinadan ince misina kullanmadım . 30 luk kullayım dıye aklıma geliyor. ama sahte balık bazen kayalara takılınca asılıp kurtarıyoruz. misina ince olunca kopar diye korkuyorum. hem deniz bu bakarsın iri balık gelir geçen sene arkadaşım 9 kiloluk levrek yakaladı. benim avlandığım yerde kuvvetli akıntı var sahte balığı kendi haline bıraksan bile batıyor. senin avlanacağın yerde akıntı yoksa kullanabilirsin sanırım. ama yinede 0.30 dan inceye düşme. selamlar.
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() selim abi ben kamışlar konusunda pek deneyimli sayılmam...ama elle tahtaya sararak 6-7 kg. lık bi balığı 25 lik yumuşak bi misinayla çekebilirim...hatta biraz daha ağırda olabilir...bu tabi balığın ne olduğuyla da doğru orantılıdır...25 lik misinayı sadece yem olarak canlı balık (biz burada yem olarak canlı balığa "dubara" diyoruz) kullandığım zamanlar kullanıyorum... ama genelde levrek için tercih ettiğim misina 30 luk yumuşak misinalardır...ama sanırım 5 kg.lık bi levreği kamışla çekemem ben isterse misina kalın olsun...kamışı kırar gene kaçırırım gibi geliyor bana
![]() tabi bu alışkanlıkla alakalı bi durum... rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yalçın kardeşim iyi dileklerine teşekkür ediyorum. selamlar.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
14 12 2008 sabah levrekleri | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 16-12-2008 11:12 |
bogaz levrekleri 2 | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 72 | 08-03-2007 09:56 |
bogaz balıkları | ismail çakır | FOTOĞRAFLARIMIZ | 19 | 20-01-2007 13:17 |
Sezonun İlk Levrekleri | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 53 | 27-06-2006 18:48 |