|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() sağol erol abi sizlerle beraber olmak çok güzel
saygılar;
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Miço ![]()
|
![]() hoşgeldin sevgili kardeşim
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() sağol Turgay abi;
hoşbulduk .saygılar
Hüseyin Caner BALIKÇı 04/05/1989 Altındağ/İZMİR/TÜRKİYE Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! O ŞİMDİ ASKER ş=222 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hüseyin babandan duyduğuma göre sübye avında baya iyimişsin bildiklerini bizimle paylaşırsan en çok ben sevinirim
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() eğer kordon da karşılaşırsak orda ipuçları verebilirim.eğer gıdebılırsen e. foçada gece kıyıdan ılerleyerek el fenerıyle avlaya bılırsın
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Kordon tarafından ziyade karataşta avlanıyordum uzun süredir gitmiyorum balık var mı şu sıralar?
![]() |
![]() |
#37 | ||
Guest
|
![]() Taygunum cipura dedektorum, bildigin gibi Karsiyaka Bayraklidan taaaa uckuyular araba vapuru iskelesine kadar balik avlamak yasaktir, sirkulerde belirtilmistir. Neden avlamamaliyiz, cunku gerek ege su urunlerinin gerekse diger kuruluslarin yaptigi arastirmalarda bu baliklarin bir suru zehirli madde icerdigi saptanmistir, bazilari korfeze gezici balik girer birsey olmaz desede riske girmemek en iyisidir.
hepinizin sirkuleri bildigini biliyorum , hatirlatma babinda aklimizda bulunsun |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
selamlar | onur_teacher | Tanışma | 9 | 28-01-2009 19:27 |