|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() uzun süredir özlemini duyduğum balık maceralarıma Antalya ya dönerek tekrar başladım..ve sonunda 2007 nin şiftahını yaptım ama şimdilik sadece bir turna
![]() ![]() ![]() ![]()
Ersen Yazıcı 1975 Antalya Lersen@hotmail.com ""En çok hoşumuza giden insan kendimize benzettiğimiz insandır."" Bu mesaj en son " 20-03-2007 " tarihinde saat 20:19 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() tebrikler ersen.balık özleminin sona ermesine sevindim.inşallah çok daha bereketli avlar yaparsın...
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ersen kardeşim bir olsun bizim olsun birader her şey kısmet. kaçan balığın arkasından bakmasıda fena oluyor ya
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rastgelsin ersen..balığın adeti değil vermiş olduğu haz ve keyif önemli.
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersen eline sağlık, diğer balığı kaçırmana üzüldüm... Gelecek avların bereketli geçmesi dileğiyle..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ersen eline sağlık, turnanın gelişi güzeldir. En azından zevkini almışsındır...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ersen abicim turnayı gözünden vurmuşsun devamını bekliyoruz umarım at-çek ile sonuç alırsın sayıda artar bu sayede
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() balıkla dönmek harika bir haber kardeşim turnada gayet güzelmiş ama kaçan sargoza üzüldüm valla umarım bundan sonra kaçan olmaz devamı gelir....
|
||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Organizatör
|
![]() Ersen tebrikler abicim, hadi hayırlısı olsun.
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ersen eline sağlık kardeşim
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27 ocak çatalkuyruk ve lüfer | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 31-01-2008 08:05 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
26 ocak lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 29-01-2008 10:22 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
5 ocak lüfer avı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 08-01-2008 23:54 |