|
El Yapımı Kendi Yaptığınız Malzemeleri Bizlerle Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
paylaşımınız için teşekkürler...bilgileri sitemiz içerisinde de ayrıca paylaşırsanız daha faydalı olacak düşüncesindeyim...ya da link veriniz lütfen... kontrol panelinizdeki imza bölümünü doldurunuz... rastgelsin... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun bu kalıp işini birara bende ortaya atmıştım,elimde bol hurda kurşun var,ama yaptığım araştırmarda eriyen kurşun buharı insan vucudu için son derece tehlikeli,bu işi iyi düşünün sonra üç kuruşluk kurşun için sağlığımızdan olmayalım.
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygo seni anlıyorumda. kurşun işi biraz sakat. haklısın kendi takımını kendinin yapması kadar zevkli birşey olamaz. ama kurşun sakat iş abi hem maddi hem manevi, uğraştığına deymez bence. sen böğle giderse yarın kamış ve fiber imalatınada başlarsın.
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
kurşunu bahçede döküyorum..hakikaten dumanı-buharı insanı çok etkiliyor... özellikle beni baya etkiliyor...ama bahçede rüzgarı arkanıza alarak yapınca sorun olmuyor...ama erimiş kurşuna çok dikkat edilmeli...eğreti malzemelerle bu iş yapılmamalı...tuttuğunuz aletler sağlam olmalı... rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At-çek te klipse kurşun takılır mı? | dr.zeki | At-Çek | 4 | 19-07-2011 07:59 |
pilker (kurşun balık ) | cevat2 | Yapay Yemlerle İlgili Herşey | 4 | 27-03-2007 18:40 |