|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abi teşekkürler ..çoğunluk sağlanırsa zevkli neşeli bir gün olabilir..umarım herşey istediğiniz gibi olur...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Organizatör
|
![]() izmir dışından arkadaşlar gerçekten bende üzgünüm ama aramızda sadece km ler var kalbimiz sizlerle ... listeye katılacak arkadaşlar isimlerini 3-4-5diye yazıp dahil esinler görelim bakalım kaç kişi olacağız...ishak kaptan dün akşam tago ya seni sormuştum gelirmi diye tabi isimleri tek tek yazmama gerek yok sanırım.Ayrıca gidilecek yeri kendimiz belirleriz ama karadan olursa çeşme -germiyan koyuna gideriz diye düşündüm bir de ayrıntı ,kimsenin kafasında takılı kalmasın açıklama getireyim bütün masrafları 1-2 kişi yapıyor( benzin-yem-yemek-tekne)sonra kaç kişi isek yekünü bölüyoruz ....
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Organizatör
|
![]() Tagoooo 1-2 dedik kaldık ama ben yinede kaçarım no problem
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() hepinize şimdiden bol avlar sonucları bekliyorum rastgele
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() No comment....
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Adnan abicim,dediğini gayet net anladım.....
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | |||
Miço ![]()
|
![]() Adnan abi naaptınız gittinizmi hafta sonu. Benimkiler yine caydı benimde moralim bozuldu iki gün çıkmadım evden. Bi daha bizinmkilerle tövbe....
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() arkadaşlar maalesef organizeyi beceremedim.....
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Mırmır veya dip balıkları için??? | western222 | Savurma Dip Takımları | 24 | 08-10-2011 16:54 |
tekneyle ava çıkmak | mehmetulas | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 15-12-2009 07:33 |
tekneyle avlananlar kaçırmayın !!!!! | Tanrıdağı | Malzemeler ve Bakımları | 3 | 12-11-2009 22:47 |
Tekneyle Olta Avında Yemleme ? | cotoni | Mazmoz (Yemleme) | 19 | 27-09-2009 07:53 |
8 mart 2008 tekneyle Erdemli | tosbaaa | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 12-08-2008 00:20 |