![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() nice yıllara güven herşey istediğin gibi olsun...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Doğum günün kutlu olsun Güven.. Allah uzun ömür, sağlık huzur ve mutluluk versin.. Herşey gönlünce olsun..
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Mutlu yıllar Güven.Sağlıklı,huzurlu ve bol balıklı günlerle geçsin yeni yaşın...
|
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güven Nice yıllara abi.....
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() öncelikle haldun kardeşime teşekkür ediyorum bu sitenin varlığından beni haberdar edip buraya üye olmamı sağladığından ve sizler gibi mükemmel insanlarla bir araya gelmemi sağladığından dolayı, doğru insan bulmak daha doğrusu dosttum diyebilmek böyle insanları bulabilmek çok zor ama ben bu dünyadaki şanslı insanlardan biriyim çünkü sizleri tanıdım iyiki varsınız iyiki varsın RASTGELSİN daha nice yıllara yaşlara beraber girmemiz dileğiyle herkeze teşekkür ediyorum...
|
||
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() güvenim biraz geç oldu ama ancak haberim oldu. doğm günün kutlu olsun sağlık sıhat ve mutluluk dolu bir hayat dilerim kardeşim.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() biraz geç oldu kusura bakma kardeş..
İyiki doğdun ve seni tanıdık... |
||
![]() |
![]() |
#19 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() valla güven bizim kutlamada gecikti.ama geç olsada yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kutlama... | aganta borina borinata | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 11 | 06-03-2007 17:41 |
kutlama... | aganta borina borinata | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 22 | 24-01-2007 18:42 |
kutlama | aganta borina borinata | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 14-01-2007 18:37 |
kutlama... | aganta borina borinata | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 30-11-2006 17:38 |