![]() |
#31 | ||||
Organizatör
|
![]() evet ersen kardeşim ilgi alakandan olayı tekrar teşşekkür ederim, allah daha da irilerini tutmak nasip etsin inşallah.
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ersenim tebrik ederim. Başka söze gerek yok sanırım. Artık Antalya'dasın bize bol bol balık resmi yollarsın. RASTGELSİN.
![]() |
![]() |
#33 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#34 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#35 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() hımm oke tago bi dene bakalaım nasıl sonuc vercek senin kullandığın maketlerden almayı düşünüyorum resimlere bakmıştım manisaya falan yolun düşerse haberim olsun görüşürüzz
![]() |
![]() |
#36 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
İlgin için teşekkür ederim sende İzmire gelirsen görüşebiliriz Rastgelsin
![]() |
![]() |
#37 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() inş tagocum ben arada bir geliyorum ve şu aldığın şişin ucuna kalamar iğnesi monte etmişler ya onun fotosunu koyarsan cok iyi olur ...
Emre TEMTEK 1987 ![]() ![]() 45-MANİSA / MERKEZ-45 ![]() A rh (+) Bu mesaj en son " 15-02-2007 " tarihinde saat 21:59 itibariyle Emre tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Emre, bende ilk olarak lehimlemeyi düşünmüştüm fakat sağlam olmayacağını ve Kalamarın asılınca lehimlenmiş iğneleri telden sıyıracağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ama denemekte fayda var.
Not : Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi. ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Emre, bende ilk olarak lehimlemeyi düşünmüştüm fakat sağlam olmayacağını ve Kalamarın asılınca lehimlenmiş iğneleri telden sıyıracağını düşündüğüm için vazgeçtim. Ama denemekte fayda var.
Not : Biraz geç cevap verdim kusura bakmayın. Çünkü geçen hafta (10-Şubat-2007) yeni bir bebeğimiz dünyaya geldi kemal bodrum -1975 bebeginizin yaşı uzun olsun. allah analı babalı büyütsün ve sıhhat dolu uzuuun bir ömür versin. ![]()
ismail çakır l952-çanakkale Bu mesaj en son " 18-02-2007 " tarihinde saat 14:30 itibariyle ismail çakır tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Allah ömürlü etsin, tebrik ederim ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kalamar avı.. | Kamil ESEN | Kalamar-Sübye | 21 | 20-09-2011 13:59 |
kıyıdan kalamar ve sübye avı | yilmaz | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 09-11-2010 12:50 |
Kalamar | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 5 | 13-12-2007 00:03 |
kıyıdan kalamar avı başladı | cemeryem | DENİZ AVI KARADAN | 5 | 01-12-2007 10:23 |
Dev Kalamar | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 14 | 04-03-2007 22:15 |