Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI (TEKNEDEN)

DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 18-02-2007, 23:04   #21
cevat2
Kaptan

cevat2 kullanıcısının avatarı

benimde kişisel görüşüm bilgi gibi merada paylaşmak gerçi eski ustalar sır vermezmiş bu konularda ama şimdi ortam değişti en azından bu sitemiz aracılığı ile bizler birçok bilgiyi paylaşabiliyoruz mesela ben izmir e geldim hiçbirinizi görmeden,aramadan yemciyide avlaklarıda buldum izmirli olarak daha şanslısınız
bu konularda istanbulda zor boğazda zamanına göre birsürü balık var git istediğin yerden kalabalığın içinden tut ama oturup takımlarını hazırlayabileceğin sakin yerler sınırlı teknen yoksa zor marmarada av hele teksen pahalıya mal oluyor birde değecek av yoksa keyif moralsizliğe dönüşüyor her av bereketli geçecek değil ama geçen gemliğe gidişimde 30 ytl sandala,10 ytl yeme,20 ytl yakıta10 ytl ıvır zıvıra dön geriye 1.5 kg balıkla bu günde mudanya tarafına gittim 200km yol yaptım at çek ,yemli kıyıdan çalıştım tık yok işn garibi 70km sahil boyunca benden başka oltacıda yok hava berbattı gerçi ama işin aslı birkaç arkadaş olunca masraf düşüyor birde mera bilen tecrübeli biri olursa insan boş dönmüyor şu an bursadayım yalnız kaldım çözüm izmire yerleşmek herhalde bu hafta raporlar zayıf gibi geldi bari okurken keyifleniyorduk ismail abidende ses yok çanakkaledemi kurudu?drenekleşme çalışmalarından evvel herkese uyabilen bir organizasyon yapsakta hem tanışıp hemde büyük bir tekne ile veyahut güzel bir avlakta avlansak (sır yok)
Yer:İSTANBUL
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
cevat2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 19-02-2007, 10:35   #22
katiti
Kaptan

katiti kullanıcısının avatarı

Cevat Abi organizasyon konusunda düşüncemiz var fakat bu aralar hem havalar müsait olmadığında, hem de balık açısından en kısır zamanda olduğumuzdan "iğdelerin çiçek açmasını" bekliyoruz . Tekne ile geniş katılımlı bir organizasyon zor oluyor, çünkü bizi ancak bir şehir hatları vapuru alabilir . Ama karadan birşeyler yapacağız inşallah...

Navigare necesse est...

2 metre de derindir, 20 metre de derindir...
katiti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları