|
![]() |
#1 | ||||
Organizatör
|
![]() Mert kardeşim teşekkür ederim
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan abicim kamış-makina setini görmüş birisi olarak bence gayet başarılı bir set olduğunu söyleyebilirim...sonuçta bu işler kısmet işi...ava çıkana boşuna "rastgele" demiyorlar herhalde...
Kamışı daha önce bende almayı düşünmüştüm ama ona yakın kamışlarım olduğu için vazgeçmiştim yoksa gayet güzel ve sağlam bir kamış...tepe tepe kullan abicim...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() adnan abi güle güle kullan umarım istediğin gibi bol bol kiloluk kiloluk balık tutarsın
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
av bayiliği hakkında bilgisi olan | zayyy | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 3 | 23-08-2010 00:46 |
antalyada 4.20 tekne arıyorum bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 24-12-2008 16:37 |
antalyada kıyı balıkçılığı yerler hakkında bilgisi olan | foker2008 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 23-12-2008 19:32 |
bilgisi olanlar?? | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 0 | 20-03-2007 15:33 |
bilgisi olan varmı? | mufi | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 24-11-2006 19:10 |