|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah kabul görürüm
Ben amatör balık avcılığı ile uğraşan biriyim bu güzel tutkuyu elim ve gücüm yettiğince her şekliyle yapmaya çalışıyorum kesinlikle ustayım demiyorum kimse yanlış anlamasın çünki balık avcılığında bir son yoktur araştırdıkça her seferinde bir şeyler öğrenmeye gebeyiz 30 seneyi aşkın bir süredir çeşitli sularda ve tarzlarda avlandım ama 15 yaşındaki bir çocuktan takım yapmayı öğrendim Paylaşımı çok severim yoksa burda ne işim vardı benim için gerekli olanı alır giderdim ![]() BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Levent Bey aramıza hoşgeldiniz,değerli bilgi ve tecrübelerinizi merakla bekliyoruz,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz Levent Bey...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin Levent,ancak son cümleni yorumlayamadım,gelirim,katılırım alacağımı alarım sonrada çeker giderim ileride sizde göreceksiniz diyorsun anlayanlar lütfen anlamayanlara anlatsın.
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
bu sayfalara ilk girişte .. bana lazım olan bilgileri alır ve giderdim..ama ben öyle biri değilim.ben son derece katılımcı.. araştırmacı ve olayları güncel takib eden biriyim bunu ilerliyen zamanda göreceksiniz... der.. kardeşimiz.. efendim?? bu ara marmaris in neresinde ikamet ediyorsun. Levent kardeş?? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() hoşgeldiniz...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Guest
|
![]() Levent abi hoşgeldiniz, bilgi paylaştıkça büyür, katılımlarınızı ve raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz
|
||
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoşgeldiniz levent,marmaris hakkında bilgi verirseniz hangi balık,ne zaman,teknik memnun oluruz
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Herkese Rastgelsin | İrfanavcı | Tanışma | 16 | 26-01-2010 20:46 |