|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#61 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() abi o taraflara hiç gitmedim bana biraz uzak..ben lara tarafındayım.. ama deniz kenarındaki parklar pek tekin değildir..dikkatli ol derim.. bence iskele tarafı daha güvenli ..İskelenin geçiş noktası atmalar için idealdir.. orda senin gibi atanlar olacaktır tahminimce..ama kayalıklar düşmeye çok müsait dikkat et (ben çok düştüm
![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Ben Meltem tarafındayım iskelede çok balık olabiliyor fareler hakikaten çok büyük ilk gördüğümde oltaları toplayıp ordan tüymüşdüm.
![]() |
![]() |
#63 | |||
Miço ![]()
|
![]() darısı bizim başımıza
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Guest
|
![]() Ersen tebrik ederim, ben de falezlere bayıldım. Kaya altına giren balıklara gelince Doğanın söylediği yöntemden farklı birşey yapmıyıru aslında, misinayi biraz salıyorum elde iken balığın çekmesini bekliyorum hareketlenince asılıyorum bu arada bazen ufak ufak çekiyorum, sağma yöntemi bu olsa gerek
|
||
![]() |
![]() |
#65 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ersen abı bende antalyadayım ama kıyıdan alamadım hıç.Sadece adrasan tarafından balık alıyorum. şehır merkezınde bıldıgın yerler varmı gozunu sevım hergun ufak balık atmaktan bıktım saygılar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
27 ocak çatalkuyruk ve lüfer | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 11 | 31-01-2008 08:05 |
27 Ocak 2008 Organizasyonu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 29-01-2008 19:52 |
26 ocak lüferi | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 29-01-2008 10:22 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
5 ocak lüfer avı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 08-01-2008 23:54 |