![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() sorun değil alırım abicim, su ürünlerinin yanındakinden bahsediyorsan biraz tuzlu kaçabilir orası, gene de alırım eğer gidersem
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() sanırım bahsettiğin yer burasıydı
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() evet tahmin ediyordum dış görünüş belli ediyor oralardada başka yer yokki urlada kaldım geçen sefer merkez pansiyonda 50 ytl oda ,o taraflarda başka yer gözünüze çarparsa isim ve fiyat alırsanız sevinirim
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() benim haşin planlarım var zaten bu sene çanakkale tarafında ucuz yollu bir balıkçılık ,öğrenim,tecrübe ,yatacak yer,sandal,yerleri bilen ustaları bir araya getirecek bir tesis sizleri getirecek birde minibüs inşallah bir gün
![]()
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guest
|
![]() Göksel im maşallah ortaya bir karışık yapmışsınız afiyet olsun .ve devamı gelsin
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Ildir Fiyaskosu.. | laruz | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 08-10-2007 22:47 |
20ocak -ildir | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 12 | 24-01-2007 13:55 |
ildir-5 | gokseldbuga | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 18-11-2006 21:32 |
Ildir deneyimleri | gokseldbuga | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 14 | 18-10-2006 13:00 |