|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kültür çipurası belirli bir dönemde deniz çipurasına tercih edilebilir. Bu dönem de deniz balığının yumurtaya girip yağ oranının düştüğü zamandır. Bu zamanda kültür çipurası daha yağlı olacağından daha lezzetli olabilir. Bunun dışında deniz balığının üstüne tanımam.
Ama şunu da belirteyim: Şu anda balıkçılardan deniz çipurası diye aldığımız pespembe yanaklı çipuralar büyük olasılıkla deniz değil, toprak havuzdan çıkma oluyor. Nereden biliyorsun dersen tanıdık bir balıkçıdan öğrendim ![]() ![]()
__________________
Mert Topoyan İzmir - 1978 Navigare necesse est... 2 metre de derindir, 20 metre de derindir... |
|||||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tilapia ( Tatlı su Çipurası ) Yetiştiriciliği | MAVİ FENER | Tatlı Su Balıkları | 2 | 19-07-2009 21:34 |
Akşam çipurası 900 gr. | Big Fish | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 11-09-2008 10:14 |
Kültür Mantarı | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 10-05-2007 08:23 |
Kültür ve Sanat | rüzgar2 | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 26-12-2005 02:21 |
2005 yılının ilk çipurası | hunter2005 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 17-11-2005 19:20 |