|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() Sevgili Metin,
forumun bu bölümünde değil ama haber, tartışma bölümünde olmalıydı haklısın. Bu bölümde bizi bu kadar yakından ilgilendiren bir konunun yayımlanmaması için bir neden yok zira zaten bu bölüm güncel olaylar için ayrılmış. Işıkla kal |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() Bizler burada aynı hobiye gönül vermiş insanlar olarak bulunuyoruz.Farklı politik görüşler olabilir.Bunların tartışılacağı yer balık avı forumu değildir.Lütfen forumu böyle kısır tartışma ortamlarından uzak tutalım.Gereği yok bence...
|
||
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Sevgi ve Işıkla kal ![]()
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Guest
|
![]() "lütfen yazının tarihine dikkat arkadaşlar 2 OCAK 2006 yani bahsedilen mitingden 16 AY önce.sabit fikirli olmayalım lütfen..."
Ne yazık ki Cumhuriyetimize karşı yapılan çalışmalar çok önceden başlamıştı. 2003'ten beri ise çok daha hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yazıda bahsedilenler dikkat ederseniz iktidarın "özde değil sözde" söyledikleriyle aynıdır. Hiçbir zaman Atatürk'ten bahsetmezler, ılımlıyız derler, türban da olsun derler isteyen istediğini giysin derler ama içten içe hazırlıklarını da yaparlar Türkiye'yi Medine'ye çevirmek için. "TÜRKÜM" demeyen, demek istemeyenlerin sözleriyle aynı bu yazı. Bu sebeple bir kez daha düşünün dedim ve gene diyorum bir kez daha düşünün, bu yazının arkasında söylenen çok şey var. Sabit fikirli de değilim önyargılı da, bu yazıyı gerçekten samimiyetle gelip biri bana söyleseydi tam tersi düşünebilirdim ama gazetede yayınlanan bu yazının amacı bellidir. |
||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan
|
![]() göksel abi şimdi oldu teşekkürler bir an yanlış fikre kapılmıştım.baştaki tebriğimide geriye çekiyorum aksine yazanları kınıyorum ozaman.benim aklımı karıştıran yazının 2006 tarihli olması.ancak genede bana esnek bir yazı gibi geldi her yöne çekilebiliyo.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
Bir de rica edicem vatandaşın sayfasında sağ taraftaki konu başlıklarını bir inceleyin hatta isterseniz bir ikisinin içine girip bir okuyun bakalım nelerle karşılaşacaksınız...Hatta zahmet etmeyin ben size konu başlıklarını yapıştırayım buraya, vatandaşın yazdığı başlıklar neden acaba hep dikenüstü konular yada şöyle tesbit edeyim neden hep, aynı medyanın ortak söylemleri ÖNERİLEN YAZILAR * » Nasıl Mutlu Olunmaz? * » Türkiye'nin Ahlak Krizi * » Devlet'e Hitabe * » Çıplak Kamusal Alan * » Şu Çılgın Kürtler * » Çağın Güçlükleri ve İslam * » Dindar Olmayan İslamcılık * » İslami Çoğulculuk * » Tarihsel Atatürk'ü Keşfetmek * » Yaratılış ve Darwin * » Bilim ve Dogmatik Düşünce * » Gerçeğin Peşinden Gitmek * » Mine Kırıkkanat'ın Ezberleri * » Türkiye İran olacak mı? * » Türkiye ve Başörtüsü * » "Muhafazakarlaşan Türkiye" * » Misyonerler, Ulusalcılar, Haçlılar ve Haçsızlar * » Cumhuriyeti Yaşatmak, 'Kutsal Görevimiz' mi? [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 13-04-2007 " tarihinde saat 13:58 itibariyle gokseldbuga tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan
|
![]() ya konumuz balık bizler gene balığa dönelim en iyisi siyaset yazılarak tartışılacak konu değil bence...saygılar...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() siyasette de balık gibi avlanıyoruz zaten, oltayı yutmuşuz
![]() |
||
![]() |
![]() |
#19 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() şimdiye kadar yazılanlan ve yapılan yorumlar için teşekkür ederim içimi gıcıklayan bir yazı olduğu gibi aldım ve yayınlamak istedim milyonlar satan bir gazetenin sayılarından birinden cıkan, insanları ikilem içinde bırakan bir yazı ve vatandaş ağzından yazılan bir yazı ciddiye alınması gereken bir yazı kusura bakmayın arkadaşlar bu balık ve balıkçılıkla ilgili bir forum başka birşey paylaşılamaz diye birşey yok bence bu kadar hassas konuları sokakta büromuzda veya burada tartışabileceğimiz bir ortam oluşturamazsak keşki diyecek günümüz olmayabilir gelecekte malesef elimizdeki 0,30luk misina 3,00mt kamış ile 2 mercan hayatımıza kurtaramıyacaktır. önce hayatımızı kurtaralım sonra onun tadını çıkartırız...saygılar
|
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|