![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() bende başka bir sitede okudum özellikle istanbul boğazı gibi akıntılı ve uzağa atıp büyük balık çekmek için dediğin gibi ince olan misinaya daha kalın çekeri yüksek 10 mt misina kullanılıyormuş .
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Cevat arkadaşım takma kafanı her söylenene,iyi bir kamış iyi bir makina ve sağlam bir misina her problemi çözer,benimde başka sitelerde okuduklarım var ve hatta katılımlarım var çok bilgili insanların yazılarının yanında çok zayıf yazılarda var,yazıyorlar ama neyin ne olduğunu tam bilmeden,istavrit tutmak için at çek yapılıyor bunun için surf makinası tavsiye ediliyor ağırlığı en az 700 gıram beş on kere at bittin demektir yorar adamı,büyük balık olayına gelince nasıl büyük balık orkinosmu mesela yada beyaz köpek balığı kaldıki böyle büyük balıklar çıkrıkla tutulur,bunların haricinde ne mevcut 5 kg lık levrek yada kofana veya torik falan,varmı son beş senede bu balıklardan düzenli olarak tutan bir arkadaş istanbulda,tahminimce yok değilmi? o zaman çoğu şeyi yanlış yapıyoruz demektir,nedenide surf tipi sistemler atıp bırakmak içindir at çek için değil,o zaman bize ne gerkli takımı uzağa atabilecek büyük bir spin makina ve buna mukabil 3 metreden az olmayacak spin kamışı,sağlam ve ince bir misina bunların haricinde havada uzağa uçabilecek kurşun,eh bunları gerçekleştirirsen seninde onlar kadar uzağa atman mümkün,sonra bu arkadaşlara sormak gerek kaç metre atabiliyorlar bu surf tipi takımlarla inan bana 150 metreye yaklaşan yoktur 100 metre eh belki atış tekniği iyi olan ve kolları sağlam olan arkadaşlar aşar belki 100 metreyi ama 150 zor,ben atış tekniğine güvenen biri olarak surf makinası ve kamışı olmadan onların attığı mesafeye yaklaşırım belkide geçerim,denemesi bedava,bazende bu arkadaşların arasına malzeme satıcıları sızıyor ve yanlış yönlendirme oluyor elerinde kalan malzeme yada satılmayan malzeme gibi yanlış yerlere yönlendiriyor balıkcıları bu dahada vahim.
![]() |
![]() |
#23 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Arkadaşlar bende birkaç kelam edeyim bu konuda
Farklı balık türlerine göre farklı misinalar kullanıyorum (denemek hoşuma gidiyor ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||
Miço ![]()
|
![]() oncelıkle selamlar,,bi sorum olucaktı gecen gun en saglam mısına olarak (bana soylenen o ) asso nun double strengh yazıodu sanırım aldım bu mısına gercekten cok ıyımı cunku ıncede aldım ( 0.22 0.23) yani buyuk bır balıkta bır sorun cıkarırmı??
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Çağdaş kaloma ayarını doğru yaptığım sürece sorun yaşayacağını sanmam, güzel misinadır...
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() çağdaş güle güle kullan, makara üstünde çekeri yazar bu sana nekadarlık bir dayanma gücü olduğu hakkında fikir verir. bence güzel misina...
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
Miço ![]()
|
![]() saolun,,içim rahatladı valla
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() berkley in vinplas ını tavsiye ederim.sizi asla yolda bırakmaz
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ANGEL KISS marka misina alan varmı.ben bulamadım buralarda..alan varsa nerede bulduğunu söylerse sevinirim..
![]() |
![]() |
#30 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ben aldım angel kiss gri olanından 150 m 7.5 ytl bence asso dan farkı yok gayet güzel..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Sazan balığı ile ilgili bilgi | dizel45 | Tatlı Su Balıkları | 30 | 11-07-2011 12:23 |
Örgü misinalar | balıkcı | Misinalarla İlgili Herşey | 65 | 25-02-2008 17:10 |
buyrun | VOLKAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 26 | 10-06-2007 23:44 |
kullanışlı misinalar | mufi | Misinalarla İlgili Herşey | 1 | 17-03-2007 12:54 |
Beyler buyrun... | Anıl ÜNALAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 03-02-2006 01:01 |