|
![]() |
#1 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() iyi forumlar.
benim bir sorum olacak balık avı malzemelerı hakkında gereklı acıklamaları yapmısınız tesekurler. bız ıstanbul veya ankaradan malzemelerı yenı sezon ıcın tamamlamak ıstıyoruz, bızlere adres verırısenız memnun oluruz ıyı calısmalar |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tepreş arkadaşım ben Ankarada hiç bulunmadım,İstanbulda mesela çok çeşitli malzeme satan KISIK Ticaret var eminönüne gidip oradan mercana gidersen bulursun,ALBA var oda istoçta ama her iki malzeme satan yerin internette shopları var arzu edersen internetten sipariş verebilirsin.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tesekurler Balikçi Arkadaş
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abicim güle güle kullan makinalarını inşallah baboçko balıklar alırsın
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun makinayı aldık almasınada daha balığa çıkamadık,asıl şöyle 10 kg lık bir sazan takılırsa oltaya o zaman göreceğiz bu makinanın marifetlerini.
![]() |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() Ben banax almayı dusunuorum..Sİzce nasıl???
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Bir sorum daha olacak. Söz konusu sayfada birden fazla model önerilmiş ve en üst modellerinin fiyatları belirtilmiş. Önderdikleriniz en üst modeller midir? Bakalım Ankara'da bulabilecek miyim? Türkiye'den arkadaşlar internetten alabileceğim yerler var mıdır? Teşekkürler..
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
var gayet uygun fiyatlar 100 ytl üzerindeki alışverişlerinizede kargo parası almıyorlar. Ankara 'da bulamıyorsanız bu sitede mutlaka aradığınız gibi bir makina bulabilirsiniz.
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Abu Garcia C106 Makina Sizce Turna Avinda Kullana Bilirmiyim
Eğer Yetersizse Yeni Bir Makina Almayi Dusunuyorum. Herkeze Rastgele
RECEP ULUDAG 14/05/1977 İSTANBUL KAYALIKLAR MEKANIM BALIK BENİM TEK ASKIM ![]() Bu mesaj en son " 08-04-2006 " tarihinde saat 23:24 itibariyle RULUDAG tarafından düzenlenmiştir.... Neden: YARDIM |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |