|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sevgiler,saygılar Selim Öner(balıkcı) |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Ben makine olsun kamış olsu uzak doğu olmayanına rastlayamıyorum arkadaşlar.Tüm malzemelerim uzak doğu ve hiç memnun değilim.Avrupasını nereden buluyorsunuz?
|
||
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bende çok anlamam aslında. kalitelidiye aldığım shimano makinamı orginal sanıyordum ama aldığım mağaza beni kazıklamış . ![]() Bu sıralar ebay dan alış veriş yapacağım. makin için. daha önce yapmadığımdan bir yakınımdan (ebaydan geçinir kendisi ) ders alacağım. ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aşağıdaki makinayı almaya karar verdim.
sizce nasıl.. Shimano Stradic 8000FH ![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Makina yakışıklı da İlhan,özellikleri ne?Kaç bilyeli,kaçlık misina için?
|
||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
570 Gr 5.7:1 Deviri (Tahminime göre kolun bir turu 5.7 kez misineyi sarıyor ![]() 0.35 Misine 290 Metre alıyor 4+1 Roller bearnig Bilyetoplamı (4 ü anladım ama +1 ne oluyor onu anlmadım) Bende katalogtan bakıp yazıyorum ![]() henüz alışım kesinleşmedi ama izini sürüyorum... Bir aksilik olmaz ise alacağım..
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Selim abi senden bir çıkrık konusunda bilgi almak istiyorum.Markası SEA MASTER Modeli CD50 Türkiye sınırları içinde bu çıkrık satılmış hatta Erol abide bu çıkrıktan var satın aldığı yer ile görüştük elinde olmadığını söyledi araştırdım sırtı kamışını bulduk ama çıkrık yok sadece bu modeli değil hiçbir modeli yok engin bilgilerinle beni aydınlatırsan sevinirim abi teşekkürler.SAYGILAR
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() Serkan özellikleri şu
570 Gr 5.7:1 Deviri (Tahminime göre kolun bir turu 5.7 kez misineyi sarıyor ) 0.35 Misine 290 Metre alıyor 4+1 Roller bearnig Bilyetoplamı (4 ü anladım ama +1 ne oluyor onu anlmadım) Özellikler güzel.Fiyatı da uygunsa kaçırma derim... |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
sevgiler Selim Öner(balıkcı) Not:cevabı biraz geç verdim kusura bakma ama benim internet sitesinde 6 gündür bir bozukluk vardı. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sizce arkadaslar bende alba star var hemde 2 tane 1. 1 bilyeli 2.10 bilyeli sizce nasıl alba starlar
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
iyi makina | mufi | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 24 | 27-02-2008 15:09 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |