|
Organizasyonlar Her türlü fuar, av yarışması ve üyelerin aralarında yaptığı organizasyonlar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Tabii buarada benden sonra ne oldu bitti bende merak ediyorum. inşallah birşeyler tutmuşlardır.
|
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() muaffak bey geçmiş olsun kendine iyi bak rastgele
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak abi büyük geçmiş olsun.. herşeyin başı sağlık, tutkular ve diğerleri ikinci sırada, keza sağlık olmadan hiçbirşeyin tadı olmuyo.. kendine iyi bak, yaz gelsin daha karpuz kesicez
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() tekrar sagolun arkadaşlar. iyiki varsınız..bir de Sanal alem yalandır derlerdi...
demek yalan değilmiş.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Muvaffak abi çok geçmiş olsun
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() muvaffak bey geçmiş olsun..yapılan güzel organizasyon dostlukların pekişmesine vesile olmuş. ben de katılıp sizleri tanımak isterdim.ama mesafe çokkk ırakk.. nasipse yine tanışırız..
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() hadi bakalım tago, onur, göksel, düzenleyin seferi bizde seferber olp katılalım. ![]() ![]() ![]() Onur son anda almasaydın sargosu kaptırıyordun namını benim ufaklığa. ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar ilkönce programa katılamadığım için kusuruma bakmayın.herşey planlandığım gibi başladı.cuma sabahı bodruma doğru yola çıktım yavaş ve gezerek ,bafada bilgi toplayarak akşam saat 21 gibi bitezdeydim.sabah yem araştırdım biraz mamundan başka yem yok, bende yanına sübye alarak avlak aramaya başladım.fakat çok rüzgar vardı cumartesi olta atamadım eve erken dönerek sabah izmir hazırlıklarına başlarken kapı çaldı gelenler adadaki akrabalarımız bize süpriz yapmışlar bodruma gelerek!!!!!adada kalacak yer olmayınca git gel 600km gözümde büyüdü vazgeçtim.tago mail adresimin şifresini çok eski olduğu için unutmuşum , yeni şifremi şimdi alabildim.tel açıp haber veremediğim için kusura bakmayın tekrar.2 gün bodrumda güvercinlik,torba,bitez,yalıkavak heryerde olta attım,tek alabildiğim güvercinlik çiftlik yakınındaki mera, yoldan aşağıya inmek dağcılık istiyor onun için makina yukarıdaydı resmi orada çekebildim.birdahaki sefere nasip olur inşallah tanışmak.bodruma ava gideceklere kesinlikle tekne programı yapın,yem muhakkak izmirden götürün kıyılarda hala birşey yok
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ismail amca ''çanakkale geçilmez'' o kesin ama gelinmez diye bişi yok.. bakarsın çanakkaleye bi çıkarma yaparız minimum taşıt ve maliyet, maksimum elemanla.. neye uğradığını anlamadan ne kadar çıpura levrek var hepsini toparlayıveririz pişman olursun sonra
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
"""Mersin'de Levrek Avı""" | western222 | DENİZ AVI KARADAN | 11 | 05-05-2008 20:40 |
27 Nisan Pazar KAMADER "Turna Balığı Tutma Yarışması" | AVCI41 | Organizasyonlar | 0 | 25-04-2008 14:55 |
Balıkçının Günlüğü "DÖNÜŞ" | BLACK SHARK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 11-05-2007 08:47 |
Kültür balıklarına "doğal renk" makyajı | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 31-12-2005 17:49 |