|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Koray tebrik ediyorum çok güzel balıklar
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Onurum ne yazık ki bize en yakın turna Denizli'de varmış, sormuştum ben
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() ya madem denizlide var... ramazan bey ne yapıyorlar denizlide...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Ramçooooooooooooooo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar gerçekten resimdede görüldüğü gibi su gerçekten çok çekilmiş ankaranın içme suyunun geldiği kutboğazı barajını bu yaşıma geldim hiç böyle görmemiştim size bahsetmek istediğim bir konu daha var iki haftadır kurtboğazına balığa gidiyorum döt kiloluk beş kiloluk sazanlar can çekişir vaziyette kıyıya vuruyor hatta geçen hafta yaşlı bir amca bir tanesini temizliyordu ona niye bu balıkların kıyıya vurduğunu sorduğumda suyun çok çekildiğinden gölde ki oksijen seviyesinin çok düştüğünü bu yüzden balıkların oksijensiz kalıp yarı sersem kıyıya vurduğunu söyledi ama beni pek tatmin etmedi niye sadece sazanlar kıyıya vuruyor, turnalarda o gölde yaşıyor ama bir tanesi bile kıyıya vurmuyor bunun nedenini gerçekten bende bilmiyorum ama durum böyle Allah sonumuzu hayır etsin gerçekten çok üzücü bir durum
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sevgili Onur ve Mert ne zaman ankaraya yolunuz düşerse haberleşelim gerisini bana bırakın turna organizasyonunu ben yaparım.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Koraycım teklif etmem bile yeterli kardeşim...inşallah birgün yolumuz düşerde bu vesileyle tanışmış oluruz...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() İnşallah onur teklifim her zaman geçerli ne zaman yolunuz düşerse ben hazırım
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() kardeşim siz turna tutacağız dedinizde biz cık mı dedik.buyurun gelin başımın üstünde yeriniz var.lakin henüz ben de hiç turnaya teşebbüs etmedim.çünkü turna balığı denizlide sadece ışıklı baraj gölünde var.orasıda denizliye 100-120 km uzaklıkta.giden arkadaşlardan öğrendiğime göre sazlıklardan olta atacak yer bulunamıyormuş.ancak boydan olan çizmelerle girilebilir sanırım.bu seferde sazlıkların arasındaki suyun derinliğinin ne kadar olduğu belli değil.açıkçası o yüzden hiç teşebbüs etmeye cesaret edemedim.zira kırk yılın başında bi balık için izin alabiliyoruz onuda sonunu bilmediğim bi macerada heder etmek istemiyorum.
sağlıcakla kalın. |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30-04-2007 turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 18 | 27-05-2007 22:39 |
turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 49 | 02-05-2007 13:21 |
turna | trakyalı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 22 | 09-03-2007 16:17 |
Turna | aserkansatı | Tatlı Su Balıkları | 11 | 01-04-2006 02:08 |
Turna Avciliği | aserkansatı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 30 | 31-12-2005 08:28 |