|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||
Guest
|
![]() Cumartesi sabah 8 de bir arkadaşla ızmarite cıkıyorduk limana giriş yapan arkadaşımın teknesinden el salladığını gördüm bana DIRAL balığının olduğunu ama kendisini hic yakalamadığı nı söyledi bede bulunan 5 cm lik bir raglou verdim birde bunu dene dedikten sonra ızmarit ve mercen avına gittik.o gün bereketli olmuştu 5 kilo kadar balıkla döndüm .ama pazartesi erkenden DIRAL icin denize acıldım.
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] kullandığım takım yukardaki 5cm lik raglou yu 0.25 iyi cekerli misinaya bağladıktan sonra 5 mt sonra ufak bir pıdöndü sanra 10 mt misina bir pırdöndü daha peşine 10 mt misina yine pırdöndü bağlayıp tekneden hic bir ağırlık takmadan salıyorsunuz tekne ralanti bağzan biraz rolanti üstü kıyıdan 10mt bağzan kayalık yerlere yakın olarak seyr ediyorsunuz. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 10 dakka sonra sırtıya bir ağırlık bindi allah kahretsin bismillah daha yeni cıktık torbaya taktık dedim tornistan vurup geri geri gidiyorum amacım misinayı kopartmadan torbadan kurtulmak! oo bir baktım bizim torba hareketlendi meğer bizim torba 45 cm lik bir baba DIRAL mış ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] bundan sonraki takılanlar normal boyutta Dıral balıklarından ve melenurya lardan oluştu 3 saatlik sabah avı böylece sonuclandı.Herkeze selam ve bereketli avlar dilerim. |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||
Guest
|
![]() Ellerine sağlık abicim.Harika balıklar...DIRAL dediğiniz balık sarıkuyruk denen balık mı acaba?
|
||
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Rauf ağabey, balıklar da fotoğraflar da harika.
![]() ![]() ![]() Çok temiz bir av olmuş. Afiyetle...
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]() rauf abi güzel sarıkuyruklar... oralarda böyle kudurmaya başlamışsa buralarda da kudurumuştur... bu balığın orta boyları tüy ya da silikon yemlere güzel tepki veriyor... yemin su üzerinden çekilmesi lazım...
bizim buralarda "avcı" derler... tebrik ederim... rastgelsin.. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Rauf Abi çok güzel av olmuş, tebrik ederim. Dral ya da Tral dedikleri bu balığı pek tanımıyorum, ama melanurlar cam gibi valla, ağzım sulanmadı desem yalan olur
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rauf kaptanım harika av olmuş tebrikler daha irilerine inşallah
![]() |
![]() |
#8 | ||
Guest
|
![]() dıral ya da istavrit. her neyse güzel balıklarmış rauf abi.
geçen çarşamba günü iş çıkışı oltaya niyetlendim. avlak yerine doğru ilerlerken martıların daldığını gördüm. hiç aldırış etmedim. o bölgeye yaklaştığımda bir de gördüm ki balık sürüsünün içinde kalmışım. o anda çantamda bulunan tüm takımları 1 saat denememe rağmen hiç bir tanesi dokunmadı bile... resmen suyun üstünde güneşleniyorlardı. ben yaklaştığımda hareketlenip dalıyorlardı. akşam eve döndüğümde simli tüy takım hazırladım. şimdi çantamda takımlar hazır. ilk fırsatta (hala duruyorlarsa) hesaplaşacağım onlarla. inanın bana tanesi en az yarım kilo gelirdi. eğer yemleniyor olsalardı her halde kovayı doldururdum. sizin dıral dediğiniz balıkları biz burada yeşil istavrit diyoruz. bir de bunların sarı kanat ve ya sarı kuyruk dediklerimiz oluyor. devamını bekleriz rauf abi. bol şanslar. |
||
![]() |
![]() |
#9 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
rauf abi bu bizim bildiğimiz çatalkuyruk demi yahu...biraz irileştimi burada sarı kuyruk yada avcı derler bu balığa... sizin oralarda da dıral diyorlarmış... bana aynı balıklar gibi geliyor... hatta bu balıkların el kadar olanları çok yüzsüz olurlar neredeyse yemi sen oltayı sudan çıkarana kadar takip ederler... öncekiler gibi resimleri karşılaştırıp farkları anlatırmısın üstad ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() ha yok sayın abim... ben karıştırdım sanırsam...alttaki balıkların kulaklarında benek varmış
![]() rastgelsin... Bu mesaj en son " 15-05-2007 " tarihinde saat 11:26 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Alanyada mercan avı | erkepli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 27-02-2009 14:33 |
Alanyada palamut | dolphinyunus | Tanışma | 0 | 05-10-2008 16:15 |
Hey gidi eski günler hey.... | ishak BALLICA | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 24-12-2007 12:10 |
Alanyada bl.günler- 3 | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 03-05-2007 16:41 |
Tadı damağımda kalan günler.... | Uzm.Dr.Rastgele | ANILAR | 11 | 13-11-2006 09:57 |