![]() |
#11 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostum o balığın yerini biliyorsan nasıl yakalanacağınıda biliyorsundur benden yaşça büyük olduğuna göre bir bildiğin vardır. De be gayrı...
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() yaa aslında bişiler düşünüyorum da acaba bunun erkeği varsa ben bu balığa ceşitli yemleri denerken bize bir iyiliği olurmu bunu kestiremiyorum.
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#14 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() rastgelsin... |
|||
![]() |
![]() |
#15 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Rauf abi;bu balığın adı gelincikmi?
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() son aldığım duyumlara göre bunlar hermafroditmiş... sirkülerde
![]() rastgelsin... Bu mesaj en son " 18-05-2007 " tarihinde saat 11:46 itibariyle aganta borina borinata tarafından düzenlenmiştir.... |
||
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() YAAA arkadaşlar konuyu başlatan arkadaşa ayıp olucak,konuyu saptırdık kusura bakma cumhur kardeşim.
|
||
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Dostlar Sağ Olsun Zaten Bu Boş Kubbede Kalacak Birkaç Hoş Seda . Nasil çikacaksa öyle çiksin Oda. Koyverin Gitsin Arkadaşlar Bu Hayat O Kadar Kisaki. Toprak Altindaki Dostlarimin Sayisi üstündekilerden Fazla. Takilmayin öyle Herşeye. Takacak Tek şey Var Oda Oltanin Ucuna Yem. Koyverin Gitsin .
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Abi ne ettin, yıllardır arıyorum bulamadım, sen nerden buldun
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yeni!!! Yeni!!! 14.11.2008 av raporu | shark1 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 03-04-2011 22:46 |
Yeni!!! Amatör Tatlisu Balikcilarina Yeni Pratik Bilgiler Tanitim Videolari | balıkcı omer | Videolar | 7 | 26-03-2008 21:45 |
170 kiloluk balık haberi(botan çayı) | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 4 | 20-01-2008 14:15 |
Yeni üye | oguzkurt | Tanışma | 8 | 07-10-2006 21:13 |