Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 03-06-2007, 22:40   #4
aserkansatı
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Bıyıklı çok yağsız bir balık.Mangalda yapınca kestane kebabı gibi oluyor var hesab et...O yüzden böyle kızartılıyor da Sami, balığı yandan dikey olarak bıçakla çizin demeyi unutmuş.Çok kılçıklıdır(ama lezzetlidir de...)Ancak bu sayede kılçıkları ölür...
  Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Manisa`da 9 gölete 55 bin pullu sazan bırakıldı dizel45 TATLI SU AVI 10 31-01-2010 21:09
Tavada Sazan ilhan Balık Yemekleri 14 23-12-2009 12:37
Alabalık tavada(Tereyağında)nasıl yapılır MAVİ FENER Balık Yemekleri 0 05-08-2009 11:14


Saat 20:12.