![]() |
#21 | |||
Kaptan
|
![]() olympus FE-160 tavsiye ederim bende siteye üye olduktan sonra aldım ucuz ve iş görüyo...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkes kendi makinasını anlatmış o zamam bende bir tavsiyede bulunayım. Bende kodak c330 var fiyat olarak 240ytl almıştım, eğer bulunabilirse daha ucuzlamış olmalı. 4MPixel ve kalitesi gerçekten iyi. Bu fiyat aralığında alınabilecek iyi makinelerden bir tanesi. Bana göre marka tercihi öncelikle nikon daha sonra canon ve kodak olmalı. Bence hp tercih etmemekte fayda var. İnternette bu markanın fotoğraf makinalarından memnun olmayan çok kişi var.
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() rkadaşlar az önce Carrefour'daydım ,teknosa ya da uğradım şu makinalar üzerinde yoğunlaştım;Panasonic LS70 ,7.2MP-269YTL;--SONY CYBERSHOT S650 7.2 MP 329 YTL;birde 200 kusur ytl civarı samsung vardı tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
![]() |
![]() |
#24 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#25 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
YUKARDAKİ ADRESTEN ÇOK UYGUN BİR 5 MGP HP BULDUM BEN MAKİNAMI DEĞİŞTİRİYORUM. BONUS KART DAHA UZUN VADE YAPIYOR BEN HSBC İLE 6X28YTL YE ANLAŞTIM. 1CGBYT KART VE ÇANTA HEDİYE.. BİLGİNİZE
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Seko senin cok ucuz dedigin makian burada 199 € ..... Ve canavar gibi özellikleri var...Olympus un ben hic ucuz makinasini görmedim...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Iğne bağlama makinasi :) çok pratik | shark1 | Takım Çeşitleri | 10 | 21-06-2011 23:44 |
seagull motor icin yardim. | rokko | Tekne Bakımı ve Donanımı | 5 | 19-07-2009 22:01 |
fotoğraf eklentileri | mufi | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 7 | 11-08-2006 08:23 |
Barbados'a Levrek Için Yardim | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-04-2006 17:12 |
Fotoğraf Gönderemiyorum | aserkansatı | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 3 | 17-09-2005 17:22 |