Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 22-06-2007, 10:11   #5
isk_ender
Oltacı
 
Üyelik Tarihi: 07.06.07
Şehir: yenişehir bursa
Yaş: 48
Mesaj Sayısı: 48
Varsayılan

ben gölde balığı bölgeye çekmek için petin içine küspe kırıntısı, ekmek, biraz yağ ve şeker koyup ipe bağlayıp tabana atıyorum koku yaptığı için sazanları o bölgeye çektiği kanısındayım,daha sonra mısırlı ve solucanlı oltalarımı o bölgeye atıyorum önceden yemleme yapmadığım zamanlar kullandığım bi teknik ama direk oltaya uygulamıyorum...
__________________
ender ayas yenişehir,BURSA
30
isk_ender Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Açıkdeniz Olta Balıkçılığında Çekme (troll) Tekniği rüzgar2 Sırtı-Seğirtme 33 12-10-2011 14:23
Açıkdeniz Olta Balıkçılığında Çekme tekniği zinebird Dökümanlar ve Makaleler 5 15-10-2010 17:45


Saat 20:28.