|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sitemizde zaten uğur dumlu ve onur güner gibi büyük üstadlar var onlar size yardımcı olucaktır
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Arkadaşlar dün akşam internette ikinci el satış yapan siteden (sahibinden.com) bir adet yılmaz deniz 105 cm. lik zıpkın aldım. zıpkın temiz ve çift lastikli. Bu yılmaz deniz zıpkını iş görürmü acemiliğimi arttırırmı bilginiz varmıdır...
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() 105 cm bence cok büyük yeni başlayan biri 75 den başlamalı diye düşünüyorum
tabi birde 105 lik zıpkını kurma derdi var fiziki yapınızı bilemediğimden yorum yapamam ama cok zorlanabilirisiniz |
||
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Fiyatı uygun geldiği için atladım hemen
![]() Şimdi Öncelikle Snorkel ve gözlük ihtiyacaım var. elinde veya tanıdıklarında olna var ise ilgilene bilirim.
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Size apnea maskeyi tavsiye ederim hem fazla pahallı değil hemde kaliteli.
fiyatı izmirde 35 milyon. Ama alırken dikkat etmeniz gereken 3 şey var. 1) Cam tempered denilen özel camdan olmalı 2) Lastik yerleri silikon olmalı ve skoyu renk 3) ve en önemlisi yüzünüze oturmalı bunu anlamak için lastikleri takmadan yüzünüze bastırın eğer çıkmaz ve suratınıza yapışırsa ok ama yapışmazsa almayın o maske suda sizi sinir krizlerine sokar ve su alır.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler Taygun kardeş önerilerini dikkate alacağim...
![]() |
![]() |
#7 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlhan kardeş hala bir av yapamadın mı ya senin zıpkın ucunda balık resimlerini bekliyoruz kardeşim.MAKİNENİ HALA BEKLİYORUM BU ARADA
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Balıkların Hızlarını Merak Ediyormusunuz??? | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 11-12-2006 11:57 |
Merak....... | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 13-10-2006 18:47 |
Zipkinla Avlanmaya AÇik Ve Kapali Alanlar | Güven ÖZYELDAN | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 25-07-2006 07:23 |
Çok Merak Ediyorum!!! | Bir Dost | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 9 | 29-11-2005 11:22 |