|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() 1-Eve sıkıntılı bir yüzle gidilir.
2-Eşiniz ne olduğunu sorduğunda,aynı sıkıntılı ifadeyle'Sorma ya,Sedatlar balığa gidiyomuş yarın,ille gel diye tutturdular,ama olmaz ded im' denir. 3-Eşiniz niye gitmediğinizi sorduğunda pek keyfinizin olmadığı söylenir. 4-Başka zaman balığa gittiğiniz için yüzünü asan eşiniz %80 bu numaranızı yutacak ve 'Gitmezsen ayıp olur ama 'diyecektir. 5-Burası önemli...Hemen atlanmaz.Biraz daha naz yapılır,ardından takım çantası çıkarılarak hazırlıklar yapılır. 6-Naz kısmı uzatılırsa iş yatabilir ona göre... DENENMİŞTİR... ![]() |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla Serkan inan ki bu teknik hiç aklıma gelmemişti. Büyüksün abi sen...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saygılar....
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Ali Rıza bilirsin eğitimin can damarı yaparak yaşayarak eğitimdir.Bunlar da bizzat yaşandığı için etkili tekniklerdir.
|
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaa arkadaşlar ben nereye düştüm böyle burası kılıbıklar sitesi,mi?
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Selim abi sen de haklısın. Sanırım yaşın büyük olduğu için sen aşmışsın bu olayları ama biz hala avrat izin verse de balığa gitsek diye öyle gözüne bakıyoruz
![]() Ama abi unutma; Korkak olan uzun yaşar, kılıbık olan da (valla devamını getiremedim. Atalarımıza bravo ne güzel sözler söylemişler...) ![]() Saygılarımla
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yok Ali dostum ben şaka olsun diye öyle yazdım tabiki eşlerimizin sözlerinede kulak vereceğiz evdeki işlere yardım edeceğiz.
![]() |
![]() |
#17 | ||
Guest
|
![]() Evde son sözü erkekler söyler arkadaşlar...
'Tabi karıcığım...' gibi mesela... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan kardeşim. Valla çok haklısın bizim evde aynen böyle oluyor yaw
![]() Ne hikmetse ben esip gürlüyom. Ardından gene bizim hatunun dediği oluyor. Galiba biz gerçekten kılıbığız.... Selim abi doğru söylüyor ![]() ![]() ![]() Saygılar...
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
YaŞli BalikÇi | Güven ÖZYELDAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-08-2006 11:59 |
Balikci usulu SUBYE | sunay kaptan | Balık Yemekleri | 0 | 21-02-2006 11:41 |
Sevgili Balikçi Selim | aserkansatı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 13-12-2005 06:12 |
Hoşgeldin Balikçi | aserkansatı | Tanışma | 4 | 20-11-2005 07:14 |
Balikçi Barinaklari Yönetmeliği | Anıl ÜNALAN | Resmi Avcılık Duyuruları | 9 | 08-11-2005 17:17 |