Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK TÜRLERİ > Tatlı Su Balıkları

Tatlı Su Balıkları Türkiyede yaşayan tatlı su balıkları hakkında bilgilerin toplandığı bölüm.




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 10-07-2007, 17:33   #11
mufi
Guest
 
Mesaj Sayısı: n/a
Varsayılan

Alıntı:
iesencan tafarından gönderildi
Bu balığa bizim oralarda Dargın denir.İnce Pulları temizlendikten sonra içi açıldığında Siyah Renkli bir Zar ile karşılaşılır.Bu zar iyice temizlenmelidir, iyi temizlenmez ise etinde acımsı bir koku bırakır.Eti beyaz ve kılçığı çoktur.İyi pişirilmelidir.Afiyet olsun..
evet demek aynen kefal gibi buda bıyıkları ile dibi karıştırır durur..
  Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
yeşilırmak yayın ve bıyıklı genc balıkcı tunahan FOTOĞRAFLARIMIZ 19 19-11-2007 13:37


Saat 18:53.