Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 21-07-2007, 18:07   #8
iesencan
Tayfa
 
iesencan kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 13.04.07
Mesaj Sayısı: 224
Varsayılan

Valla Cumhurum ben İsparozun ne olduğunu bile bilmiyorum, Ama sana tavsiyem, balığın üzerine Birer santim arayla Bıçakla derin çizikler atarak Kızgın yağda Nar gibi kızarıncaya kadar pişirirsen kılçık falan kalmaz diye düşünüyorum.Şansın bol olsun.
__________________
İsmail ESENCAN 06.01.1969 ESŞEHİR Kan Grubu A Rh (+)
iesencan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karagöz, Mercan, Isparoz, İzmarit, Gopez Nasıl Yakalanır?????? Taygun KOCABIYIK DENİZ AVI (TEKNEDEN) 36 01-10-2011 10:34
Gün Güzel BAlıklarda Güzel eminkaya FOTOĞRAFLARIMIZ 0 16-06-2008 15:35
çupra --- >adı güzel-tadı güzel Taygun KOCABIYIK FOTOĞRAFLARIMIZ 7 02-05-2006 20:59
çok güzel bir söz mufi TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 0 04-02-2006 03:06


Saat 02:33.