![]() |
#1 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba arkadaşlar ben kocaeli'den can gerçekten yeni ve çok güzel bir site ben marmarada kendi çapında ufak bir tekneyle amatör olarak avlanıyorum ve genelde izmit körfezi civarlarından başka yere henüz gidemedim istavrit ve mezgit harici hiç bir deneyimim yok buralarda ne tür balıkları nasıl avlarım bilmiyorum ama şunu iyi biliyorumki bu site her şeye çözüm getirecek bir site ve yuvacık barajında sazan avı yapıyorum umarım herkes burda aradığını bulur bütün yönetici ve üyelere tşk.ederim bu güzel sitede sizlerle olmak ve sizlerin deneyimlerinizden yararlammak çok hoş ve güzel iyiki varsınız hepinizi saygı ve sevgilerimi sunarım
Bu mesaj en son " 20-09-2005 " tarihinde saat 11:19 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldin Can..
![]() |
![]() |
#3 | ||
Guest
|
![]() Hoş geldin Can.Ben de sizin oralarda Sapanca Gölünde olta atmıştım.Hala unutamıyorum o gölün güzelliğini.Güzel yerde yaşıyorsun.Bir tarafın körfez bir tarafın göl...
|
||
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz size her konuda elimizden geldiğince yardım edeceğimize şüpheniz olmasın
![]() |
![]() |
#5 | |||||
SHARK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldin,hayırlısı olsun
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() hoş bulduk aserkansati sizlerle olmak benim için büyük zevk
Bu mesaj en son " 02-10-2005 " tarihinde saat 04:56 itibariyle Bir Dost tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Miço ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldn kocaelının neresındensınz hemşerı sayılırz
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() merhaba volkan hoşbulduk sağol koceelinin içindenim kuruçeşme bilirsin sanırım
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Miço ![]()
|
![]() evet bilirim bende paşa tarafında oturuyorum üçyolda inşllah bi gün tanışmak nasıp olur
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() umarım tanışırız her zaman açığım sağol volkan paşayı bilirim
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Işte Firsat !!! | ADNAN | Organizasyonlar | 33 | 28-01-2008 15:24 |
işte bu kadar | mufi | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 0 | 07-07-2007 18:02 |
acemlik işte | kırımlı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 25 | 09-11-2006 09:38 |
Bir terslik var bu işte | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 4 | 19-09-2006 19:22 |
işte denizlerimizin katilleri | Taygun KOCABIYIK | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 15-11-2005 06:03 |