|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Taygun'cugum
Foruma yeni bir başlık açamayı teklif ediyorum; Kan grupları konusunda herkes rahatça (Allah göstermesin) ihtiyaç anında rahatça ulaşabilsin. Yanlız açılan "konu" olmasın; yani konular içinde aramaktansa; forum ana sayfasında görünsün. sevgi ve ışıkla kal
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() metin abi fikir süper.. ama bir sorunumuz; var forum üyelerinin çoğu bildiğim kadarıyla alkol kullanıyor ve bu kan paylaşımı için engel teşkil ediyor.. ama yinede bence böyle bir başlık açılmalı, en azından kullanmayanlarla paylaşım sağlanabilir...
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Tayfa ![]()
|
![]() Her Yil Düzenli Kontrol Yaptirdiğimdan Rahatim. Safkan Türk Kani Açik Kalp Ameliyatlari Için Verilir. Ben Buradayim. Sağlikla Kalin
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Kürşat'ım, alkol kullanmak tabii ki problem olsa da, en azından burada kiler hangi kan grubundan oldugunu ogreniriz; ben [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ye uyeyim, ve hemen hemen 3 ayda bir kan veriyorum. Ihtiyaci olan ariyor; kan onemli bir nokta; insan caresiz kalınca her turlu arstırmayı yapıyor ve ulasıyor.
Taygun'dan ricam; mesaj mesaj degil de liste haline getirebilir mi? Mesela, admin secimin de liste yapılmıştı ya; veya oylamalarda oldugu gibi; adminlerin bu konuda daha fazla bilgisi olduğu kanaatindeyim. Tesekkur ederim; Sevgi ve Işıkla kalın
Metin (Alparsbeğ) Eşrefpaşa - İzmir, 1970 A Rh(+) ![]() ![]() Güzel Türkçe'mizi lütfen düzgün kullanmaya çalışalım. Ben mükemmel değilim, ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sizlerin de desteğini bekliyorum. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen Kan Bağışı Kampanyamıza Destek Olun. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() selam ben aziz gerzeli 30 yıllık kan bağışçısıyım A Rh + İzmir Dr Behçet Uz Çocuk hastahanesi kan merkezinin kayıtlı bağışçısıyım yardıma hazırım Ctesi geceleri alkol alırım bilginize saygılarımla
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() kan bağışçısı(donör) olmak isteyen arkadaşların acilen benimle iletişime geçmesini istiyorum.Sitemiz üyeleri ile bu konuda gazete haberlerinde sesimizi duyuralım.Haydi birlikteliğimizin gücü için elele
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Aziz Abi, ben varım; özeline cebimi attım; haberin olsun; desteğe devam.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() İlk kez mayıs ayında kan vermiştim güzel bir duygu böyle bir oluşum olursa bende seve seve kan vermeye hazırım abRH(+) nikotinsiz + balıkçı kanı + genç kanı
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Böyle bir linkin açılmasında fayda var. İhtiyaç sahibi için kendimiz yardımcı olamazsak bile çevremizdekileri bu konuda tetikleriz ve kanın bulunmasını en kısa zamana indirebiliriz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|