|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
Kaptan
|
![]() fazla söze gerek yok
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ridvan Abi tebrikler...Gercekten temiz bir av...Devamini bekleriz
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() rıdvan iyi av yapmışsın ellerine sağlık. afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Rıdvan abi muhalefet yapıyor gibi algılamanı istemem ama suyun berraklığı ve balığın kokusu olmaması seni aldatmasın. Bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey bu iç körfezden tutta taa çeşmealtına kadar yakalanan tüm balıklarda ağır metal kalıntıları var ve insanda birikim yaptığı taktirde kansere yol açma riski var.
Şöyle 1-2 yazı var aşağıdaki adresleri incelersen sanırım sende hem fikir olursun. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] (şu teze ulaşamadım) birde yeniasırda sanırım 2005 mayıs ayında bir yazı yayınlanmıştı onuda bulamadım oda açıklıyordu balıklardaki tehlikenin boyutunu. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] burdanda 2006 yılının başına kadar benim körfez balığına bakış açımı ve şimdiki bakış açımı karşılaştırabilirsin abi aradaki fark siyah ile beyaz gibi tek isteğim herkes bilinçlensin...
![]() |
![]() |
#5 | ||
Guest
|
![]() Evet arkadaşlar gerçek bu maalesef...körfezin doğal olarak hiç kirletilmediği takdirde tmizlenmesi ancak 2015 ten sonra
|
||
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() gerekli bilgiler alınmıştır, bu kono benim tarafımdan kapatılmıştır değerli bilgileriniz için teşekürler
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
13 Eylül 2008 Urla | Salih Reis | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 18-09-2008 07:34 |
Efsane 496'nın Sonu mu? | Egeli | İğnelerle İlgili Herşey | 20 | 22-09-2007 22:03 |
2 eylül avının çupraları | nevzat | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 14 | 06-09-2007 15:12 |
Zeytineli (1-2 eylül) | Egeli | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 06-09-2007 08:55 |
Efsane Geri Döndü Cümleten Selam Arkadaslar | selimiye sazancısı | Tanışma | 12 | 17-05-2007 11:03 |