|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi videoların tümünü birleştirip güzel bir klip halinde yüklemeyi düşünüyoum az sonra. Daha yengeç-mamun-madya iğneye nasıl takılır onun videolarını ekliycem hepsi aklımda.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Süper bir gün geçirmişsiniz benimde gençlik yıllarımda özbek köyünde böyle bir maceram olmuştu.Dostluk ve arkadaşlık bu durumlarda daha çok perçinleşir.Ağzınızın tadı hiç bozulmasın hep böyle kalsın.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan
|
![]() canım abilerim siz isteyin ben size orada mantı bile yaparım
![]() ![]() ![]() ama yağmur, kemal amca ve polis yoksa beni ellemeyin abi.. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sana boşuna ben YÜREĞI KENDINDEN BÜYÜK KARDEŞIM demıyorum dost her halınden bellı olur günlük deyıl ömürlük olmalı anlayana saygılar sevgıler |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Organizatör
|
![]() Serkan ellerine sağlık, mantı yaparım lafını unutmıyacağım... bu arda daltonlar helal olsun size.....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
|
![]() Serkan abi bende aynı fikirdeyim alışıyor insan maceraya. Aslında peşimizden koşturan köpekleri özledim biliyomusun hey gidi günler
![]()
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostluğun güzelliğine bak ,gözünü seveyim şu balık avı merakının ne kadar güzelliklere sebep oluyor .
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Selam arkadaşlar
Normal bir gün geçirseydiniz kısa bi anlatım vs zamanla unutulurdu.ama bu askerlik anısı gibi iz bırakan bi anı olmuş.tüm olanlara rağmen mutluyduysanız bitti önemli olanda bu kalan ömrümüzü istediğimiz gibi kaliteli yaşamak. Selamlar saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Hey gidi günler heyyyyyyyyyyy
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
Dalton Kardeşler 2. film - 8 Kasım 2009 - Zeytineli | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 20-11-2009 02:20 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |