|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
lıdakı boldu serkan kardeşım epey yakaladı tabı tago da benı takıp ettı bızım maksadımız paşa ve çaydı çayın yanındada sohbet.herzaman paşa olcak demeyelım erhan kardeşım. yakın bı zamanda beraber bır organızasyon yapalım barı gördüğünüz sucuklu yumartayı serkan pışırır bızde yerız olmazmı saygılar sevgıler |
||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi videoların tümünü birleştirip güzel bir klip halinde yüklemeyi düşünüyoum az sonra. Daha yengeç-mamun-madya iğneye nasıl takılır onun videolarını ekliycem hepsi aklımda.
![]() |
![]() |
#23 | |||
VİP ![]()
|
![]() Süper bir gün geçirmişsiniz benimde gençlik yıllarımda özbek köyünde böyle bir maceram olmuştu.Dostluk ve arkadaşlık bu durumlarda daha çok perçinleşir.Ağzınızın tadı hiç bozulmasın hep böyle kalsın.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan
|
![]() canım abilerim siz isteyin ben size orada mantı bile yaparım
![]() ![]() ![]() ama yağmur, kemal amca ve polis yoksa beni ellemeyin abi.. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
|
![]() Serkan abi bende aynı fikirdeyim alışıyor insan maceraya. Aslında peşimizden koşturan köpekleri özledim biliyomusun hey gidi günler
![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Dostluğun güzelliğine bak ,gözünü seveyim şu balık avı merakının ne kadar güzelliklere sebep oluyor .
![]() |
![]() |
#27 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
sana boşuna ben YÜREĞI KENDINDEN BÜYÜK KARDEŞIM demıyorum dost her halınden bellı olur günlük deyıl ömürlük olmalı anlayana saygılar sevgıler |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Organizatör
|
![]() Serkan ellerine sağlık, mantı yaparım lafını unutmıyacağım... bu arda daltonlar helal olsun size.....
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |||
Miço ![]()
|
![]() ne biri mantımı dedi boşverin balığı nerde mantı bu organizasyona benide yazın
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Zeytinler 01.01.2010 | mutlupiroglu | DENİZ AVI KARADAN | 16 | 05-01-2010 21:28 |
Dalton Kardeşler 2. film - 8 Kasım 2009 - Zeytineli | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 20-11-2009 02:20 |
6 mayıs zeytinler | Güven ÖZYELDAN | DENİZ AVI KARADAN | 120 | 14-05-2007 16:38 |
5 mayıs zeytinler | Rauf | FOTOĞRAFLARIMIZ | 20 | 10-05-2007 20:30 |