Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 28-11-2007, 23:37   #7
Amatör İstanbullu
Miço
 
Amatör İstanbullu kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 24.09.07
Mesaj Sayısı: 101
Varsayılan

Bizde kalamarı şöyle yapıyoruz;
500 gr kalamar, 1 şişe soda, 1/2 limonun suyu, 2 tatlı kaşığı tuz.
Kalamarları bu karışımda en az 2 saat beklettikten sonra, yağınızı tavada iyice kızgın hale getirin - sonra ocağın ateşini kısın - kalamarlarınızı mısır ununa bulayıp tavaya atın. Tavanızı çok fazla miktarda doldurmamaya özen gösterin.
Taratorla birlikte servis yapın. Ellerinize sağlık. Afiyet olsun.
__________________
Bir kişiye balık yedirirsen bir kez doyar, balık tutmasını öğretirsen yaşam boyu doyurmuş olursun.
Adnan 1959/İstanbul
Amatör İstanbullu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dikili ya da Çandarlı'da nerede yem bulunur ? Kolyoz Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 5 30-07-2008 20:09
Aylar Neden 30 Yada 31 Gündür baturhan TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 28-12-2007 12:10
enerji tasarrufu iicn basit ama onemli Alparsbeğ TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 09-08-2007 11:21


Saat 23:06.