|
Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#7 | |||
Miço ![]()
|
![]() Bizde kalamarı şöyle yapıyoruz;
500 gr kalamar, 1 şişe soda, 1/2 limonun suyu, 2 tatlı kaşığı tuz. Kalamarları bu karışımda en az 2 saat beklettikten sonra, yağınızı tavada iyice kızgın hale getirin - sonra ocağın ateşini kısın - kalamarlarınızı mısır ununa bulayıp tavaya atın. Tavanızı çok fazla miktarda doldurmamaya özen gösterin. Taratorla birlikte servis yapın. Ellerinize sağlık. Afiyet olsun.
__________________
Bir kişiye balık yedirirsen bir kez doyar, balık tutmasını öğretirsen yaşam boyu doyurmuş olursun. Adnan 1959/İstanbul |
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Dikili ya da Çandarlı'da nerede yem bulunur ? | Kolyoz | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 5 | 30-07-2008 20:09 |
Aylar Neden 30 Yada 31 Gündür | baturhan | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 28-12-2007 12:10 |
enerji tasarrufu iicn basit ama onemli | Alparsbeğ | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 09-08-2007 11:21 |