![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Yaw sami, senin gözün de pek sulu yaw... Duygusal insansın...
Bırak duygusallığı... Boşver derken uzun konu detaya girmeyelim şimdi gece vakti demek istedim.... Sevgiler...
İyi insan, dost bildiklerinin dost olmadığını öğrendiğinde onlara hala dostluk gösteren insandır... BALIK TUTULAN TEK GEZEGENİ YOK ETMEYELİM... A.R.B. Bu mesaj en son " 31-12-2005 " tarihinde saat 07:21 itibariyle uzman tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu duygular karşılıklı inan ki... Yeri geldiğinde bazı ufak tefek ayrıntılarla tartışsak bile, senin samimiyetinden ve dostluğundan zerre kadar kaygı duymam ben de... Amaaa, en değerli dostlarımdan birini de yanlış bir anlaşılma ile kaybetmek bana zğır gelir... Bu sebeple yazmıştım o ifadeyi... Ben de senin, değerli eşinizin ve çocuklarınızın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, nice mutlu ve huzurlu yıllara ailece ve huzur içinde erişmenizi dilerim... En içten sevgilerimle....
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sanırım yılbaşı kutlamalarını bir başka konuda yazmıştık bu nedenle bunda bunları konuşmaya gerek duymuyorum uzman kardeşim emin ol bu konudada sana kımse darılmaz kırılmaz ben bu konuda kesin tavrımı koyduğum halde herkesin yılbaşını kutladım bu saygıdır haa katılırsın katılmassın o da tarz meselesi diye düşünüyorum bilmem anlatabiliyormuyum ??anlatamıyormuyum Şu canlı yeme gelince beden 0.35 miydi 0.40 mıydı bende 0.40 var illada 0.35 olacaksa ben o ava çıkmayayım kardeşim.....
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Can, önemli olan beden çapı değil işlevi
![]() ![]() ![]() ![]() Selamlar...
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haaaaa ona iş gelince tamam sorun yok ama her balık her bedene gelmiyor uzman kardeş kimi 0.20 bedene atlar kimi 0.40 bu balığın ağız yapısına göre değişir
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Konu neydi yaw?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Unut gitsin noel balıkları idi
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çoklu alıntı nedir? Nasıl kullanılır? Önemi nedir? | Taygun KOCABIYIK | Üye olma ve Forum Kullanma Kılavuzu | 10 | 12-03-2010 10:03 |
Sis Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:50 |
Sel Nedir ? | MAVİ FENER | Atmosferle İlgili Herşey | 0 | 15-07-2009 21:48 |
bu nedir? | tatlısuefendisi | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 01-05-2007 02:54 |
Noel Baba Virüsü | uzman | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 36 | 31-12-2005 09:19 |