|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler.. afiyet olsun... adanaya gelmek lazım kofana için..iskenderun tükendi.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Valla biz de iskenderun'a gelelim diyorduk
![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler afiyet olsun
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah bereketli geçmiş av .Afiyetler olsun kuzular.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() iskenderunda bu ara sadece kol kasları ağrısı var
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu Akdeniz'liler iyice kurtlarımızı kaynatmaya başladılar.Afiyet olsun...Av tek kelime ile muhteşemmiş.Denizlerin en asil ve en tatlı (bana göre ) balıklarından iki çeşit yapmışsınız.Raporu merak etmedim desem yalan olur.Sevgilerimle...
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim ama,
bence bu balığı nasıl yakaladınız, yem olarak ne kullandınız, saat kaç sularında yakaladınız, misina, iğne boyutları, rapala ise rengi ve modeli konularında da bilgi verseydiniz, amatör arkadaşlara bilgi vermiş olur ve onların da tecrübelerini artırmış olurdunuz.
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
bizmi çanakkaleye gelsek nedim abi ![]() ![]() 100 kiloluk orkinos linkte -------->[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] sevgiler
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Haberdeki Gülpınar denilen yer Ege denizi.Oralarda Kılıç da var ama bize uzak ve tekne gerekiyor.Biz de Boğaz'da takılıyoruz.Tabi her yerin özellikli ve tutması zevkli balıkları var.Bu açıdan Ege Denizi diğerlerinden biraz daha şanslı.Çeşitlilik ve Trofe'ler orada daha çok.Ama akın zamanı da buralarda oltayı eline ilk alan bile bişeyler mutlaka yakalar.Ama her zaman beklerim haberin ola
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
4,5 kilo 75 cm kofana avı | pedersen | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 18-01-2012 12:17 |
1 Mayıs 2009 kofana | walras | FOTOĞRAFLARIMIZ | 10 | 07-05-2009 15:45 |
18102008 kofana ve sarıkuyruk | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 6 | 21-10-2008 14:22 |
İskenderunda Kofana Zamanı | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 09-05-2008 16:05 |
kıyıdan kofana | cakilbar | FOTOĞRAFLARIMIZ | 21 | 27-05-2007 10:34 |