|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() " çok teşekkürler ama linki göremiyorum "
Sayin Sengün , Link , su anki * sin yerideydi . Fakat , Web Admin' ce kaldirildi . Yazinin en altindaki (Bu mesaj en son " 29-03-2008 " tarihinde saat 12:02 itibariyle DzzY tarafından düzenlenmiştir.... Neden: RekLam içerikLi mesaj. ) ifadesi bunu kanitlamaktadir . Bana göre,, Medenice tartisilabilir bir yetki mes'elesi ve degerlendirmeyi iceren , hatta asilmasi gerektigine inandigim bir kültür konusudur . Mail yoluyla , tesekkürlerimle basladigim cevabimda , yazimin bilgi destegi iceren en önemli kisminin silindigini , bu nedenle yazinin tamaminin kaldirilmasinin daha dogru olacagini iletmistim . Ama , gördügüm kadariyla , asmayi uygun bulmuslar . ……. Simdi ,,, Buradan cikan önemli sonuca gelirsek ,,, sonuc , konuyu hem kasiyip hemde kabugunu kaldirmaya calismadan , bu gibi tuzaklara herkezin kolayca ve tüm samimiyetiyle farkinda olmadan düsebilecegidir. Ikincisi ise,, silip gecmeninde bir cözüm yolu olmadigidir ! Bildigim tek sey , 21 ci yüzyilda bu konuyu ne yapip yapip asmamizdir . Zira , Bilgi ,, herseyin önüne gecen yegâne kavramdir ve sosyo - kültürel tecrübelerin kazanilmasindaki en büyük etkendir ! Bu durumda Sayin Sengün , Cevabinizda E-Mail adresinizi yazmanizi rica edecegim . Kalin Saglicakla ,
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kiyidan At-Çek | HALDUN YALIMLI | At-Çek | 45 | 29-10-2011 18:31 |
Bir kaç olta kıyıdan | avcı | Takım Çeşitleri | 5 | 15-10-2011 16:50 |
Kiyidan Paragat | tbalyemez | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 18-05-2007 20:57 |
Balik Kiyidan Av Vermeye BaŞlamiŞ | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 08-06-2006 16:50 |
Kiyidan Balikçilik!!! | iboturka | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 01-02-2006 02:21 |