|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Kaptan
|
![]() tebrikler.şansınız daim olsun gerçeten kaliteli bir av olmuş.afiyet olsun..
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş.Afiyet olsun.Niceleri rastgelsin....
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben manisadan ercan tekne turları nasıl oluyor
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ercan bey aramıza hoş geldin. Katılımcı olman dilegiyle, imza ayarlarınıda yaparsan sevinirim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ibrahim hani benim isparozların resmi ? alındım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||
|
![]() Abdullah abi İnşallah haftaya seni çupura ile çekmek nasip olur
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Miço ![]()
|
![]() bu avınızı çok beğendim nedeni ise çupuralarınız has ve orjin deniz çıpurası
dalyandan kaçma veya dalyan altı balığı değil pullarının renk dizilişinden belli oluyor av tarzınız ise tam balığının tarzı kullandığınız takımlar yem seçiminiz çok uygun tebrik ediyorum afiyet olsun . saygılarımla
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||
|
![]() Volkan kardeşim teşekkür ederim. Dedigin gibi hepsi orjinal az olsada hepsi öz.
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
24.05. Çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 28-05-2009 17:50 |
19.10. Çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 23-10-2008 14:25 |
04.05 Çeşmealtı | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 08-05-2008 20:56 |
çeşmealtı | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 31-10-2007 16:23 |
tatlı su çuprası (tilapia türleri) | aganta borina borinata | Tatlı Su Balıkları | 10 | 17-05-2007 09:09 |