|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Valla artarsa sevinirim... Ben bu haftasonu balık tutmaya Karataşa gitmeyi planlıyordum kimseyi bulamadım yanıma... Birde güzel yağmur yağdıki deli balık yapmıştır... Böyle çevredeki balıkçı arkadaşlarla toparlanıp gitmeli aslında güzel olur...
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||
Guest
|
![]() can geçtiğimiz pazar karataştaydım...ava değil balık yemeye gitmiştik bi kaç arkadaşla...deniz av için uygun değildi ve rahatsız edici bi rüzgar vardı...bu aylardan itibaren karataşa hava konusunda orada yaşayan birilerinden haber almadan gitmeni tavsiye etmem...karataş ile adana arasında oldukça fark olabiliyor...ama önemli değil barınaktan ya da barınağın sağ tarafındaki kayalardan atarım dersen sen bilirsin...
rastgelsin... |
||
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz...
![]() |
![]() |
#14 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba burç bende mersinde amatör olarak kıyıdan avlanıyorum.Ama barajda avlanmak hiç kısmet olmadı.umarım birgün oda kısmet olur paylaşımlarını bekliyoruz.Özgür zorlu /mersin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Burç kardeş aramıza hoşgeldin.Paylaşımlarınla aramızda olman dileğiyle
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz....
![]() |
![]() |
#17 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba burç bende adanalıyım.izmirde okuyorum yazları yada genellikle eylül ayında adanaya gidiyorum.ben eren bu arada 1985 doğumluyum.5 yaşımdan beri babam beni göle balık avına götürür.göl konusunda sana yardımcı olabilirim.ama benimde senden bir ricam olcak.daha hiç alabalık avlamadım,0 tecrübe yani chese&pache diye bir fransız kanalında baya bir izledim çok zevkli görünüyor.adana acaba nerelerde var alabalık avalanacak yer.ne kullanıyosun avda bu konuda bilgi verirmisin.birde sanırım 20 cm den küçük alabalıkları geri bırakmamız gerekiyormuş,benim için farketmiyor gerekirse hepini bırakırım maksat o hazı yaşamak.şimdiden teşekkür ediyorum.hoşgeldin demek istiyorum ama ben bu forumda çok yeniyim.
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||