Alıntı:
hasanova tafarından gönderildi
En güzeli tekneye binerken telefon almamak  Zaten hayattan uzaklaşmak, stresinizi atmak için tekne ile kendi hayat limanımızdan açılıp hayal denizimize doğru yola çıkıyoruz  Ben şahsen pek telefon almam yanıma, ama alırsamda en sağlam yere koyarım, unuturum açıkçası telefonu. En son tekenden inerken bakarım birisi aramışmı diye. Eskiden cep telefonu yoktu rahattık, şimdi cep telefonu hayatımızın değişmez parçası lakin bu bir + mı getirdi - mi getirdi tartışılır  Konuyu buraya getirdim ya helal olsun bana  
|
Hasan kardeşim öyle diyosunda telefonların yeni çıktığı tarihlerdeydi bir ocak ayı bizim enişteler Özbekten balığa çıktılar ben hava kış diye gitmemiştim.Balçovadan bir arkadaşı alıyorlar tek telefonu olan kişi o tarihte.Tam arabaya binerken eyvah telefonu unuttum diyor bizimkilerde boşver lazım olmaz diyorlar ve telefonu almadan çıkıyorlar.Teknede orası burası balık yok akşama doğru Uzunada açıklarında bir iki mercan buluyorlar etrafta tekne kalmıtor marşa bsıyorlar dönmek için tık yok.Gece bastırıyor bana haber geldi dönmediler diye Ogün gece sabahladık Sahil güvenliğe haber verdik.Ertesi gün hava nasıldı bir felaket yağmur fırtına aramak için hiç kise denize çıkmıyor sağolsun bir balıkçı teknesi çıkalım dedi.Özbekten kıyı kıyı uzun ada hekim adası etrafını aradık kimse yok.Neyse kısa keseyim hikaye çok uzun ertesi gün askeri herikopter bunları bir raslantı sonucu dalgalarla boğuşurken bulduda kurtarıldılar.Ben ogün umudumu kesmiştim.Demek istediğim telefon yanlarında olsaydı b aynı gece bulundukları yerden kurtarılırlardı.