|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Cumartesi günü öğleden sonra ben de Ildır'da aynı yerde bir arkadaşın davetlisi olarak 4 kişi çipura avına çıktık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemler İzmirden geldi; bir patlak (950gr)kıpır kıpır, tekne harika, yolculuk 15 dk sürdü..! Diğer tekneler gibi biz de Pınar Balık Çiftliğinin dubalarından birine bağlandık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse; derinlik 7-8 metre, yemleme başladı; devam ediyor, ediyor, ediyor, bitmek bilmiyor ![]() ![]() Hiç sesimi çıkarmadım ama herhalde yüzümden ruh halimi anlamıştır herkes Biz Ilıca da onca zamanda denizin ortasından, 50 sülünezle bir kova muhtelif boy ve cinslerde balık tutuyoruz. Ne işimiz vardı bizim Ildır da??? Bu iş bana balık avı gibi gelmedi açıkçası ![]() ![]() Bu benim son maceramdır Ildır balık çiftlikleri dubalarına bağlanıp havuzdan balık tutma işi ![]() İnanın gece rüyamda; durmaksızın mamunla olta yemliyorum ve olta saniyede alabros traşlanmış ![]() yemin ederim; ben ben olalı böyle ızdırap çekmedim ![]() ![]() Benim bildiğim; çipura kayıktan tırnak yengeçle avlanır, hayatım boyunca kayıktan zoka ve tırnak yengeçle ile avlanmışım ve başarılı olmuşumdur, özellikle İzmir körfezinde... Evet; size Ildır balık çiftlikleri dubalarında bağlı olarak; ilk ve son çipura avımı anlattım. Ancak sözüm meclisten dışarıdır ![]()
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
10.12.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 17-12-2008 23:14 |
06.12.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 15-12-2008 08:56 |
15.11.2008 Av Raporu | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 21-11-2008 22:51 |
hafta bası ildırı | karabins | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 7 | 18-09-2008 12:05 |
16.08.2008 av raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 25-08-2008 15:28 |