|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#31 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#32 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#33 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() sevgili güven,
av maceranızı çok güzel anlatmışsın.adeta kendimi yanınızda hissettim. hatta birara uyku sesleri bile duyar gibi oldum. ![]() baştaki ilk iki resmi birtürlü açamadım. ama öpülesi mırmırın güzeldi. ![]() ![]() herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim.
![]() |
![]() |
#34 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Öncelİkle Herkese Selamlar Daha Öncelerİ Zapatİsta Olarak Yaziyordum Ama Şİfremİ Unutunca Çupraya DÖndÜk Bu Bİraz Daha Foruma Uydu
Taygun KardeŞ AkbÜk Maceraniz GÜzelmİŞ Mirmir Harİka Umarim Yazin Bunlardan Çok Yakaliyacaz.bende Genelde O Tarafa BaliĞa Gİdİyorum Tabİ Firsat Bulabİlİrsem. GÜven KardeŞİn DedİĞİ Gİbİ Bİr GÜn Bİr Sahİl Şerİdİnde GÖrÜŞmek DİleĞİ İle
![]() |
![]() |
#35 | |||
Miço ![]()
|
![]() Abi güzel yer. Ne tarafa düşüyor burası?????
![]() |
![]() |
#36 | |||
Guest
|
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
#37 | ||
Guest
|
![]() Üc arkadaş ne güzel bir gece gecirmişsiniz samimi söyleyim ben daha bu büyüklükte mırmır tutmak nasip olmadı gerci daha büyükleride vardır ama hani ne derler bir olsun benim olsun biraz değişikliğe uğrayan mırmır aşkının da bu versiyonunun ™ Spaces kartında yer alsın
![]() ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] arkadaşım haklı silikonlumu ne. |
||
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Ya arkadaşlar akbük te avlak yerleri bilen varsa yazsın.
En azından bende biraz bu duyguları yaşayayım yahuuu. Didime gidiyorum sadece plaja gitmekten böö geldi. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
16 Nisan Didim Akbük | serif35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 6 | 30-09-2009 07:43 |
26 mayıs akbük | çupra | DENİZ AVI KARADAN | 15 | 17-06-2007 23:30 |
06-07 nisan Akbük | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 09-04-2007 13:25 |
Akbük-kaç? | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 16 | 05-03-2007 14:28 |
17 Subat /Akbük raporu | gokseldbuga | FOTOĞRAFLARIMIZ | 25 | 22-02-2007 17:32 |