|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhaba, herkese selamlar ben aranıza yeni katıldım.
burada gercekten samimi bir ortam var. amatör bir balıkçı olarak üstadlara sormak istediğim bir konu var. tekirdağ merkez, corlu, muratlı cevrelerinde turna avlayabilecegim nereler var. birde canlı yem mi yoksa kaşık mı kullanmalıyım veya önerebileceginiz birşey var mı?? aranıza katıldıgım için mutluyum. şimdiden teşekkür ederim. ![]() ![]() ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Güzel paylaşımlar diliyorum...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz, iyi sohbetler ve paylaşımlar dilerim.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Serkan aramıza hoşgeldin.İmza ayarlarınıda yaparsan iyi edersin.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() merhabalar üstadlar.bende aranıza yeni katıldım biliyorumki sizlerden öğrenecek çok şey var.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hoşgeldin benim arasıra gittiğim çerkezkyde askeriye göleti diye bir yer var burda ağırlıklı olarak yayın sve sazan var en son yanımdaki şahıs kolum kadar bir turna çıkarmıştı ben bile şaşırmıştım gölet ufak ama büyük balıklar olduğu söyleniyo şansını deneyebilirsin
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
gerci buralarda da havalar yağışlı
![]() |
![]() |
#8 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() şimdi orjinal bir tekirdağlı olaraktan bizim yöremizde turnaların pek fazla olmadığını söylemek isitiyorum tekirdağın göletlerine sazan aynalı sazansudak ve tatlı su levreği bulunmaktadır rastgelsin..........
![]() |
![]() |
#9 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() innonce64 bende tekirdağ muratlı ilçesindenim,buralarda turna avına gidicekse hanoğlu göleti,sarılar göleti,müsellim göleti sana tavsiye edebiliceklerim,yem olarakta ben genelde kaşık,canlı yem kullanırım ve iyide sonuç veriyor.rastgelsin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
kocaeli civarında ne tutabılırız | ilhanmania | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 2 | 12-10-2008 19:14 |
28/04-Turna avı | Kozer | TATLI SU AVI | 29 | 17-11-2007 04:04 |
27.05.07 Tekirdağ. | fatih aksuoğlu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 29 | 06-06-2007 21:19 |
turna | balıkcı | FOTOĞRAFLARIMIZ | 49 | 02-05-2007 13:21 |
Tekirdağ. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 3 | 17-08-2006 08:10 |