![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() abilerim arkadşalarım kuzenim kardeşim ve ben bu hafta sonu için karadan avlanmaya gidicez fakat sizin onereceğiniz yerler nedir mesafe cok uzun olsun istemiyorum en guzel balık neresi yapar yardımcı olursanız cok sevinirim saygılar şimdiden....
Umut KARAKOÇ İZMİR / 1987 buca karakocumut@windowslive.com TEK HEDEFİM Xiphias gladius KILIÇ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Mesafe uzun olmayacaksa Güzelbahçe'de yeni yapılan limanın burnundan, 1. limanın tam köşesinden açığa doğru (dip kumluk mırmır ve bazen iri barbun oluyor) veya 2. limanı geçtikten sonraki kumluk alandan yine mırmır ve lidaki için şansınızı deneyebilirsiniz.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() hocam başka neresi olabilir mesafeyide geçtim artık stres atıcaz ve stres yaşamak istemiyorum acıkcası guzel balık alabileceğim bi mera lazım yardımcı olursanız sevinirim....
Umut KARAKOÇ İZMİR / 1987 buca karakocumut@windowslive.com TEK HEDEFİM Xiphias gladius KILIÇ [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....][Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çünki kafamda olan çupraya gitmek istiorum yada karagöz vs gibi babacanlara yane
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() Ne güzel yazmışsın ama çupraya gitmek bu kadar kolay değil nasibin varsa o seni bulur.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() denize girer yine cıkartırım valla ufak tefek kakara kukarayla uğraşmayı sevmiyorum be abi ondan...
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() balıklı ova çiftliklerin ön tarafı nasıldır arkadaşlar bilenlerden yardım ve görüş bekliyorum teşekkurler şimdiden
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yardım Lütfen İZmir | LiMoN | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 5 | 04-11-2011 21:19 |
ıstakoz konusunda yardım abilerim kardeşlerim lütfen | anil | ZIPKINLA SUALTI AVI | 1 | 18-07-2008 17:59 |
Merhaba arkadaşlarım | alihandaghan | Tanışma | 5 | 13-10-2006 11:25 |
değerli abilerim anılarımızı nasıl yazacağız | selimiye sazancısı | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 2 | 12-09-2006 18:16 |