![]() |
#1 | |||||
Kurucu Üye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Merhaba Arkadaşlar,
elinde mevcut ya da yeni Garmin marka cihaz alacak olanlar, Garmin Nüvi 200,200w,250,250w,300,310,710,760,770 araç navigasyon cihazına Garmin Haritalı eTrex Vista HCx,Vista,Venture HC,Summit HC,Legend HCx,Colorado 300-400,Oregon 300-400,GPSMAP 60,GPSMAP 60 cx,GPSMAP 60 csx el tipi modellerine Garmin GPSMAP 420/420s,GPSMAP 430/430s,GPSMAP 520/520s Sonarlarına, BlueChart veya BlueChart g2 Vision un Türkiye derinlik deniz haritaları yüklenebilmektedir,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) Bu mesaj en son " 10-04-2009 " tarihinde saat 23:31 itibariyle levrek tarafından düzenlenmiştir.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() paylaşım ıcın tsk ler...
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Erol hocam, tekneye bi navigasyon GPS almak istiyorum, seçim konusunda yardımcı olacağınızı umuyorum, (eski havacı/acemi denizciye her konuda yardımcı olacak bişey yani :-)) teşekkür ederim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
|
![]() Elbette,ancak hangi amaçlara yönelik kullanmak istediğinizi ve bu cihaz için ne gibi bir bütçe ayarlayabildiğinizi belirtebilirseniz daha sağlıklı bir seçim yapma şansımız olur diye düşünüyorum,sevgilerimle
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Hem seyir yardımcısı hem balık ulucu birlikte komple bi cihaz istiyorum, denizcilikteki acemiliğimi kapatacak bişey yani, Hiç bilmediğim bir denizde ve gece koşullarında bile seyir yapabilmeliyim, avlak bölgemi işaretleyip istediğimde aynı noktaya gidebilmeliyim v.s. :-)
2.000 tl civarında düşünüyorum. Teşekkür ederim |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() selam erol hocam,
BlueChart ile BlueChart g2 vision arasında nasılbir fark var, hangisi tercih edilmeli... saygı ve sevgilerimle. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Merhaba,
Garmin legend HCX aldım bu cihaza bir arkadaşımda bulunan Atlantic bluechart v9,5 haritasını nasıl yükleyebilirim ? Cihaz 2 gb sd kart ve navcity ile birlikte geldi hafızada daha çok boş yer var aynı sd karta her iki haritada yüklenebilir mi? Ayrıca bu cihazlar daha hızlı olan sdhc kartları tanıyor mu? bilgisi olan var sa yanıt verirse memnun olurum. Herkese rastgelsin...
![]() |
![]() |
#10 | |||||
|
![]() Merhaba Cemal Bey,
Garmin harita lisans kodları her cihaz için ayrı ayrı üretilirler,yani bir harita sadece aktivasyon kodu verilen bir cihaz için geçerlidir. Hafıza kartlarına birden çok harita yüklenebilmektedir.
Erol ERDOĞAN 1966 Hepimiz birer gölgeyiz aslında… Nerede yaşarız, neye benzeriz bir fikrimiz yok, neyiz ne değiliz bir bilgimiz yok. Birbirimiz hakkında bildiğimiz tek şey Nick lerimiz… Sanal alemin sisleri arasında beliriyor sonra kayboluyoruz. Gerçek olan tek şey; paylaşımlarımız, burada bizi var eden de bir tek bu…(alıntıdır) |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Deniz haritalı Garmin Nüvi 200w | levrek | Satıyorum | 7 | 28-04-2010 09:28 |
Deniz salyangozu ve deniz patlıcanı avcılığına ait yasaklar Madde:27 | MAVİ FENER | Resmi Avcılık Duyuruları | 1 | 20-02-2010 18:45 |
Rüzgar ve Deniz | adolomorola | Dökümanlar ve Makaleler | 16 | 31-01-2010 10:21 |
Deniz Yosunları ... | mufi | Tabiatı ve Canlıları Koruma | 4 | 09-10-2009 19:50 |
Deniz Balıkları | Güven ÖZYELDAN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 25-08-2006 23:37 |