|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ilker abi ve benim yakaladıgım levrekler [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bunuda aşagıya ekleyebildim kusura bakmayyın[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hakikaten derya kuzusu dedikleri işte bunlar. Maşallah
![]() Izgara, tava, buğlama ne istersen yap mübarek hayvanı ![]() Tebrik ederim
![]() |
![]() |
#4 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() süper levrekler...
tebrikler ![]() canlı mı at çek mi?
![]() |
![]() |
#5 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tebrikler süper av olmuş.. nasıl yakaladığınızı da anlatabilirmisiniz acaba..
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik eder..Derya kuzusu dedikleri bunlar olsa gerek.
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Helal olsun Abi çok güzel levrekler , daha büyükleri nasip olur inşallah.
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() saolun arkadaşlar, bu balıklarıda kıyıdan canlı yemle yakaladık. dün aksam yine bi balık taktırdım fakat yanımda kimse yoktu yarım saat kepceye almaya calıstım fakat yanlız olunca hem kepce vur hep oltaya sahip ol derken bir kafa darbesiyle misina gitti, müthiş moralim bozuldu ama saglık olsun genede, kıyıdan tek basına levregi cıkarma ile ilgili bilgisi olan varsa , paylasırsa memnun olurum. bu arada kıyı kayalık dolgu tek başına kepce vurup oltayı kontrol etmek oldukca zor,bu konuda bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Sağlık olsun Abi ya , siz mudanya askeri iskelenin taraflardamı avlanıyordunuz ?
![]() |
![]() |
#10 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() askeri iskelenin ordada avlanıyoz,birinci iskelededeavlanıyoz. bursada levregin yakalanacagı cok güzel yerler var neresi denk düserse oraya gidiyom.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
beklenen fotolar 4 ocak antalya | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 09-01-2009 11:24 |
2007 li yıllardaki avlarımdan bazı fotolar. | AŞKIN | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 28-02-2008 13:11 |
marinada tekne park yeri fotolari, biraz olta ve dalistan fotolar.. | ugurdumlu | FOTOĞRAFLARIMIZ | 5 | 29-01-2008 10:25 |
20.05.2006 benim fotolar | hijacker54 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 18-11-2006 14:37 |
nisan 2006 avından fotolar. | mendirek | FOTOĞRAFLARIMIZ | 14 | 26-05-2006 17:45 |