|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() Tarih: 14.12.2008
Av Yeri: Güzelbahçe 2. Liman Avcılar: Nadir, Sefa, Serdar, Ender, Önder, Umut Yemler: Süline ve sardalye Bir önceki Güzelbahçe avımıza nazaran daha güzel bir av raporuyla sizlerle beraberiz. Bu sefer biraz geç çıkalım dediğimiz avımıza 7:30 sularında çıktık. 1-1,5 saat yolculuğun ardından geçen seferki avlağımıza vardık. Bu sefer daha iyi balık yapıyordu fakat yine de bu bizi tatmin etmedi ve çok yakınındaki ve 4-5 teknenin olduğu yeni avlağımıza saat 11:30 sularında vardık. Aşağıda balık olduğu kesindi fakat balıklar çok nazlıydı. Beklemek gerekiyordu. Tek tük ama iri balıklar aldık. Sonraki avlağımız kalamar yapan bir yerdi fakat kimsenin hali yoktu nedense... Sadece benim kösteğin en üstüne taktığım kalamar zokasına bir kere atlama oldu onu da bir anda hızla çektiğimden galiba kollarını koparttım. Aynı taktikle Sefa Abi de attı ama ona hiç vurmadı. Önceden hazırladığımız 3 zokalı kalamar takımlarını çıkartmadık bile ![]() ![]() Bu sefer size bir güzelliğimiz olacak o da ilk defa video ekledim. Sefa Abinin makinesiyle çekilen videoları ![]() Sefa Abinin eşinin ellerine sağlık diyor Serdar Bey ![]() ![]() Sefa Abi Nadir Abimizi tam istediği pozda yakaladı ![]() ![]() Çaylar Nadir ve Sefa Abilerden ![]() ![]() Kontrol ben de artık diyor Ender ![]() Sefa Abimiz güç yakalayacağı avlar için bu güzel havada güç topluyor ![]() Ender bizim gibi değil vallaha oracıkta yaptı 2-3 köstek ![]() Gelsin balıklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Budur ![]() Dönüş yolculuğu ![]() Sefa Abini tutukları ![]() ![]() Şimdi de Videolar [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sefa Abinin kızından sizlere... Afiyet olsun ![]() ![]() Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler, |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() güzel av olmuş paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz emeğinize sağlık
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Teşekkürler Umut emeğine ve ellerine sağlık.
Selamlar Saygılar.
Huzuru bulduğum ve mutlu olduğum yer.... deniz. Oğlum ve ben sizi seviyoruz. Ender ÇAM 1966 A Rh + İzmir-Balçova 0 232 459 24 10 0 507 747 63 32 endercam35@gmail.com ender.cam@windowslive.com [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() ender ve önder arkadaşların daveti ile gittiğimiz ve orada tanıştığımız doktor serdar ve bizler sefa,nadir,umut birlikteliği ile geçen harika bir av ve tatil günü. deniz güzel,hava güzel,dostluk ise dahada güzel olunca bu avlar harika oluyor. herkeze ayrı ayrı teşekkür ederim. sadece sefayı ve önderi kıskandım.
![]() sefa ençok balığı ve önderde en büyük mercanı yakaladığı için ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrik ederim tüm ekibi harika av olmuş.
Önder kaptanı tanıyor mercanlar tabi o yüzden büyükler ona gidiyor ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() elerinize ,kollarınıza yüreğinize ve dostluğunuza sağlık. o ne güzel ortam öyle.uzun zamandır uzak kaldığımızdanmıdır nedir içim bir hoş oldu.arkadaşlar bu cumartesi hava nasıl olur acaba. valla umut gaza getirdi bizi.
paylaşımın için çok sağol umut kardeş
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Oltacı ![]()
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Önder in yolda giderken yaptığı takımlara baktığımda pek beğenmemiştim ama vallaha iyi balık aldı. Bilek mi takım mı bilmiyorum artık sırları kendisi söylesin ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler cok güzel av olmuş
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Denizle yeniden buluşma (24.12.2009, Güzelbahçe-İzmir) | The Lunatic | DENİZ AVI KARADAN | 25 | 28-12-2009 23:11 |
05.12.2008 Güzelbahçe, İzmir | umut_seker | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 29-12-2008 21:50 |
20.09.2008 İzmir Foça | barikant | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 12 | 22-09-2008 17:36 |
09.07.2008 güzelbahçe av raporu | volkanreis06 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 17-07-2008 19:08 |
02.05.2008 güzelbahçe raporu | muratbaykent | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 17 | 18-05-2008 22:24 |