|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
|
![]() |
#1 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Güzel av tebrik ederim ![]()
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Mırmırlar çok güzel tebrik ederim. Afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolga abi valla süper mırmırlar bayıldım!!!
Bende cuma günü yanınıza gelmeyi planlıyordum ama maalesef cuma günü gelemeyeceğim Ama kalbim sizinle olacak!!! Anlayacağın antalya balıkları yine katliamdan kurtuldu ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() kardeşim ufuk 34 gün boyunca allah nasip ederse denizdeyim şu an mırmır ve mercan stoğu yapıyorum evde ilerde sizlere lazım olabilri sen merak etme seni en iyi şekilde uğur kardeşimin temsil edecğine inanıyorum
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() valla uğur hocam dikkat edersen hocam diyorum sendeki bu şans varken arap kadri bile bize yardım edemez ama valla çoşkuyu vercez gibi çünki teknede güçlü motor var balığı alna kadar dolaşacaz ama dediğim gibi boru kurtsuz gelme burda bulamıyoruz 15 paket al yanına
ne hoş ey güzel tanrım .ne hoş maviliklerde sefer etmek bir sahilde çözüşüp gitmek düşünceler gibi başıboş açsam rüzgara yelkenimi dolaşsam bende deniz deniz ve bir sabah vakti kimsesiz bir limanda bulsam kendimi tolga özdemir 1973 antalya |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() dgerli dostum dilki senin yerinin doldurulabilecegini zannetmiyorum mutlaka gelmeye çalış büyük tekneyle çıkacaz ona göre ayar edecem gelirsen mangalımız rakımız viskimiz votkamız ukraynalılarımız bolca var gelderim ben sana başka bişe demem anladın sen onu
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() bu arda tüm değerli dostlar tebirkleri için teşekkür ederim daha iyi avlara inşallah hep beraber paylaşırız
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() masallah mırmırlar harıka ... balıgınız her daım bol olsun
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Tolga abim ukraynalılar varsa boru kurduna ne hacet onu sar oltaya at denize bak nasıl balık geliyor
![]() Bu arada nazik davetin için teşekkür ederim ama maalesef cuma akşamına dedeleri yemeğe çağırdık ve sen bizim ailede dede ne demek çok iyi biliyorsun şu planı daha önce yapsaydınız yeminle otobüste yer olmasa bagaja girer gelirdim yine ![]() Kısmet diyeceğiz ne yapalım sen birdahaki gelişinde bana haber et ben seni denize çıkarırım ukraynalı yok ama türklede idare deriz be abim ![]() Sewgiler!!!
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
30 Ocak 2009 Av Raporu :D | dilki | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 15 | 22-02-2009 20:26 |
13 ocak 2009 antalya gece av raporu. | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 18 | 17-01-2009 01:34 |
beklenen fotolar 4 ocak antalya | foker2008 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 13 | 09-01-2009 11:24 |
20 ocak çeşmealtı raporu | AŞKIN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 8 | 22-01-2008 00:22 |
27 OCAK Karaburun Raporu | Taygun KOCABIYIK | DENİZ AVI KARADAN | 6 | 31-01-2007 14:09 |